Στο δικαστήριο φθάνει τη Δευτέρα η υπόθεση εκβίασης της ΜΕΒΓΑΛ
Στο ακροατήριο του δικαστηρίου φθάνει τη Δευτέρα η πολύκροτη υπόθεση της εκβίασης της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ. Από τις 17 Δεκεμβρίου 2007, ημέρα κατά την οποία είχε αρχικά προσδιοριστεί η δίκη, ως και σήμερα, η υπόθεση έχει αναβληθεί τρεις φορές.
Στο ακροατήριο του δικαστηρίου φθάνει τη Δευτέρα η πολύκροτη υπόθεση της εκβίασης της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ. Από τις 17 Δεκεμβρίου 2007, ημέρα κατά την οποία είχε αρχικά προσδιοριστεί η δίκη, ως και σήμερα, η υπόθεση έχει αναβληθεί τρεις φορές.
Τη Δευτέρα οι Κ.Κωνσταντινίδης Π.Αδαμόπουλος και Π.Αναγνωστόπουλος θα πάρουν για μια ακόμη φορά τη θέση τους στο εδώλιο και -αν δεν υπάρξουν άλλα απρόοπτα- η δίκη θα ξεκινήσει κανονικά.
Αλλωστε, όλες οι αναβολές ως τώρα δεν δόθηκαν επειδή τις ζήτησαν κάποιοι από τους διαδίκους: Η δίκη αναβλήθηκε για λόγους όπως η παρέλευση του δικαστικού ωραρίου, η αποχή των μελών του ΔΣΑ και το κόλλημα που παρουσιάστηκε για λόγους υγείας στο πρόσωπο του προέδρου του δικαστηρίου.
Ο πρώην γενικός διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Π. Αδαμόπουλος, ο κουμπάρος του και σιτέμπορος από το Κιλκίς κ. Κ.Κωσταντινίδης και ο άλλοτε κομματικό στέλεχος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, εκτελωνιστής κ. Π.Αναγνωστόπουλος, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν, κατά το δυνατόν, ενιαία στάση.
«Αγκάθι» σε αυτή την προσπάθειά τους θα αποτελέσει η αρχική ομολογία του Κ.Κωνσταντινίδη ο οποίος, καταθέτοντας προανακριτικά, περιέγραψε το χρονικό της υπόθεσης όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο και βάσει αυτού παραπέμφθηκαν οι κατηγορούμενοι στη δίκη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.