Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Μοιράστηκαν τους βαθμούς Ηρακλής και ΟΦΗ

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Ηρακλής και ΟΦΗ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, μεταξύ Ηρακλή και ΟΦΗ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γηραιός άνοιξε το σκορ, χάρη σε ένα γκολ του Γκαρσία, για να ισοφαρίσει ο Εντόι στην επανάληψη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Ο Ηρακλής πάντως, παρατάχθηκε με σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς.

89

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, μεταξύ Ηρακλή και ΟΦΗ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γηραιός άνοιξε το σκορ, χάρη σε ένα γκολ του Γκαρσία, για να ισοφαρίσει ο Εντόι στην επανάληψη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αποδίδονται σ ένα αναγνωριστικό παιχνίδι, με χαρακτηριστικό στοιχείο τα δυνατά μαρκαρίσματα και τις πολλές διακοπές από τον διαιτητή Ντάκο.

Ο Ηρακλής πάντως, παρατάχθηκε με σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς (4-3-3), κάτι που αποδείχτηκε στο 14 με το γκολ του Γκαρσία. Ο Κονέ, ο οποίος έδειξε με το καλημέρα πόσο μπορεί να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, με περίτεχνη ενέργεια, ντρίπλαρε τον Κουνενάκη, άλλαξε παιχνίδι και ο Γκαρσία με αριστερό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του, έδειχνε να θέλει αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει. Παρουσίασε προβλήματα στην ανάπτυξή του και δυσκολευόταν να φτάσει στην εστία του Κοβαλέφσκι.

Δύο σουτ, άλλωστε δοκίμασαν οι παίκτες του καθ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους (Κουνενάκης, Εντόι), με το πρώτο να καταλήγει άουτ και το δεύτερο στην αγκαλιά του πολωνού πορτιέρο.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου μάλιστα, ο Γηραιός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά ο Αγρίτης που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, από κάθετη του Ντιέ, δεν κατάφερε να προσπεράσει τον Μάλαρζ.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά με σκοπό να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους. Ο Ηρακλής όμως στο 53 ήταν αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ όταν και πάλι ο Αγρίτης δεν κατάφερε από θέση τετ-α-τετ να πλασάρει σωστά.

Η απάντηση ωστόσο, των κρητικών ήταν διπλή. Ο Σφακιανάκης κατ αρχήν, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Πίτσος από καλή θέση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Αν αυτές οι δύο ευκαιρίες ήταν προειδοποιητικές βολές, ο Εντόι στο 69 έδωσε την λύση, όταν ξεπέρασε το εμπόδιο του Κατσμαμπή και με δυνατό δεξί σουτ παραβίασε την εστία του Κοβαλέφσκι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η απάντηση του Πεντράθα ήταν η είσοδος του Κωνσταντίου στο παιχνίδι, ο οποίος έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του, όταν με κεφαλιά ανάγκασε τον Μάλαρζ σε εντυπωσιακή απόκρουση. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνοιξε, έγινε αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το δεύτερο γκολ που θα έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τίποτα, όμως, δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν τόσο τους βαθμούς, όσο και τις εντυπώσεις.

Ο διαιτητής Ντάκος (Συνδέσμου Ξάνθης) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ισά, Κατσαμπή και Κοβαλέφσκι.

Ηρακλής (Πεντράθα): Κοβαλέφσκι, Μπούρμπος, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Ιωαννίδης (76 Κωνσταντίνου), Μάρτος, Ντιέ, Παπαστεργιανός (59 Επστάιν), Κονέ, Γκαρσία, Αγρίτης (66 Κίκο).

ΟΦΗ (Στράκα): Μάλαρτζ, Μπαρκαουάν, Σίμιτς (46 Δημούτσος), Πίτσος, Σταυρακάκης, Ισά, Ρουμπάκης (81 Ταραλίδης), Σφακιανάκης, Κουνενάκης, Εντόι, Γκέρμπερ (63 Κοστόφσκι).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
Cookies