Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά όχι φόβο ζήτησε ο τεχνικός του Ηρακλή

Σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά όχι φόβο ζήτησε ο τεχνικός του Ηρακλή

Προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των ποδοσφαιριστών επιχείρησε ο Ανχελ Πεντράθα την Πέμπτη (11/9), στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Ο Ισπανός προπονητής «άνοιξε» την πόρτα της ομάδας και στον Φερνάντο Μαρκές, κρίνοντας ότι ο ίδιος θα δείξει κατά πόσο θέλει να την διαβεί.

89

Προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των ποδοσφαιριστών επιχείρησε ο Ανχελ Πεντράθα την Πέμπτη (11/9), στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Ο Ισπανός προπονητής «άνοιξε» την πόρτα της ομάδας και στον Φερνάντο Μαρκές, κρίνοντας ότι ο ίδιος θα δείξει κατά πόσο θέλει να την διαβεί, ενώ συνέστησε ηρεμία μετά το στραπάτσο της πρώτης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο.

Παρά το γενικότερο βαρύ κλίμα που επικρατεί που επικρατεί στον Ηρακλή, ο Πεντράθα χρησιμοποίησε και μέρος της χθεσινής (10/9) δήλωσης του Αντώνη Ρέμου. «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δέχομαι κι εγώ την ηρεμία που εκπέμπει ο πρόεδρος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που σημαίνει ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας. Με ηρεμία και υπομονή θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν τον φοβίζει ο ΟΦΗ.

«Με ενδιαφέρει περισσότερο το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Εκτιμώ ότι το χαστούκι που δεχθήκαμε στον πρώτο αγώνα το έχουμε ξεπεράσει.

»Πιστεύω επίσης ότι αν η εμφάνισή μας με τον ΟΦΗ είναι ανάλογη με αυτή την των τελευταίων 25 λεπτών της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, θα πετύχουμε τον στόχο μας. Γενικότερα όμως, υπάρχει σεβασμός και όχι φόβος».

Ερωτηθείς για το βασικό σχήμα που έχει στο μυαλό του, ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές, διευκρινίζοντας ότι Μιχάλης Κωνσταντίνου και Παναγιώτης Κονέ θα συμπεριληφθούν στην αποστολή:

«Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, αλλά επειδή μιλάμε για εμπιστοσύνη και ηρεμία, καταλαβαίνεται ότι πρέπει να δοθεί σε κάποιους και μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό σημαίνει ότι κατά 90% θα χρησιμοποιήσω τους ίδιους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα».

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτησή του για τον Φερνάντο Μαρκές: «Σαν Ηρακλής δεν πρόκειται να καταστρέψουμε την καριέρα κανενός παίκτη. Δεν έχουμε αυτή τη φιλοσοφία στον Ηρακλή.

»Ως τεχνικό τιμ έχουμε ξεκαθαρίσει τον τρόπο με τον οποίον θέλουμε από έναν παίκτη να λειτουργεί. Η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή για τον Μαρκές. Πότε θα γίνει ; Οταν ο ίδιος κάνει κάποια κίνηση.

»Προσωπικά, μετά το λάθος που έκανε τον άφησα εκτός ομάδας και τον παρέπεμψα στη διοίκηση, η οποία του επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο. Εγώ έχω την υποχρέωση να προπονώ τον κάθε παίκτη που μου δίνει η διοίκηση», είπε ο Ισπανός προπονητής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies