«Κυανέρυθρη» πλημμύρα στο αεροδρόμιο για Ρεκόμπα
Στα κυανέρυθρα... βάφτηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του Πανιωνίου βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο διεθνές αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Αλβάρο Ρεκόμπα! Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.
66
Στα κυανέρυθρα… βάφτηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του Πανιωνίου βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο διεθνές αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Αλβάρο Ρεκόμπα!
Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ ήταν εμφανώς εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Πανιωνίου, επιβιβάστηκε σε τζιπ αλλά αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Μαζί του και ο επιστήθιος φίλος του, Λάμπρος Χούτος, με τον οποίον αναμένεται να συνθέσουν «εκρηκτικό» δίδυμο στην επιθετική γραμμή του Πανιωνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442