Η νύχτα του ΠΑΟ στο κότερο και η «τράμπα» Τζόρβα-Μάλαρζ
Μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα έγινε την Τετάρτη (27/8) το βράδυ η δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας στο κότερο του «Αδάμας 2» στους παίκτες και το τεχνικό τιμ των «πρασίνων» με αφορμή τα γενέθλιά του. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Τζόρβα από τον ΟΦΗ, καθώς και την παραχώρηση ως δανεικού στην ομάδα της Κρήτης του Αρκάντιους Μάλαρζ.
Μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα έγινε την Τετάρτη (27/8) το βράδυ η δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας στο κότερο του «Αδάμας 2» στους παίκτες και το τεχνικό τιμ των «πρασίνων» με αφορμή τα γενέθλιά του.
Μια μέρα λοιπόν μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, άπαντες μετά την προπόνηση της Τετάρτης (27/8) κατευθύνθηκαν στο πολυτελέστατο κότερο του προέδρου του τριφυλλιού.
Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν μάλιστα και μπλουζάκια που είχαν τυπωμένη τη φωτογραφία του κότερο και τη λεζάντα «Ημουν και εγώ στο κότερο»!
Αντιστοίχως, το δώρο των «πρασίνων» στον εορτάζοντα πρόεδρο ήταν μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών, ενώ από τη γιορτή δεν έλειψαν και τα διάφορα σχόλια με αφορμή τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ανόρθωση…
Η βραδιά κύλησε σε πολύ χαλαρό κλίμα, αλλά άπαντες αποχώρησαν νωρίς καθώς ακολουθεί φυσικά το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (31/8).
Ανακοινώσεις για Τζόρβα, Μάλαρζ και Σιόντη
Εξάλλου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επισήμως την Πέμπτη (28/8) την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζόρβα από τον ΟΦΗ, καθώς και την παραχώρηση ως δανεικού στην ομάδα της Κρήτης του Αρκάντιους Μάλαρζ.
Ο Ελληνας τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής της εθνικής ομάδας στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», ενώ, από την πλευρά του, ο Πολωνός γκολκίπερ θα αγωνιστεί την προσεχή σεζόν στον ΟΦΗ.
Παράλληλα, η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του νεαρού Στέφανου Σιόντη, ο οποίος δεσμεύεται πλέον με τον Παναθηναϊκό ως το 2013 και οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.
Τζόρβας: «Ευρω-κούπα ο Παναθηναϊκός»
Την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό παραχώρησε ο Αλέξης Τζόρβας στην εφημερίδα «Sportday», ο οποίος έδωσε επίσης το παρών στα γενέθλια του Νίκου Πατέρα.
Ο 26άχρονος γκολκίπερ εξέφρασε τη χαρά του που θα φορέσει πάλι τη φανέλα με το «τριφύλλι», ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο.
«Γυρνάω στην καλύτερη δυνατή εποχή. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στον νέο του αιώνα με τους καλύτερους οιωνούς. Και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπάρξω μέλος αυτής της ομάδας. Ημουν 15 χρόνια στον Παναθηναϊκό και πραγματικά νιώθω τόσο περίεργα που ξαναγυρνάω.
»Είναι η τέταρτη φορά που επιστρέφω από άλλη ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να συμβεί τόσο γρήγορα. Φεύγοντας πέρυσι θεωρούσα ότι ίσως να έχει κλείσει ο κύκλος μου εκεί. Αλλά, πραγματικά, με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τον Παναθηναϊκό με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή.
Εχω μια αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος σύλλογος που μέσα στην επόμενη δεκαετία θα καταφέρει να φέρει έναν ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα μας.
Αυτό θα επιτευχθεί αφού όλα πλέον δουλεύουν σε πολύ υψηλά στάνταρ και πραγματικά μακάρι να μου δώσει τη χαρά ο Θεός να το ζήσω.
Στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν γίνει πλέον πάρα πολύ εύκολα για τον Παναθηναϊκό. Πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος ανταγωνιστής για την ομάδα μας. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι να πετύχουμε κάτι και στην Ευρώπη», ανέφερε ο Αλέξης Τζόρβας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Πόρτο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Πόρτο για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.