Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Ο Μπασινάς υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για τίτλο στην ΑΕΚ

Ο Μπασινάς υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για τίτλο στην ΑΕΚ

Ο Αγγελος Μπασινάς έκανε το Σάββατο (2/8) την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ και στη συνέχεια, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, επανέλαβε ότι μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να υπογράψει στην «Ενωση» διαδραμάτισαν η διοίκηση και ο προπονητής. Επίσης, τόνισε ότι θα υπερβάλλει εαυτόν προκειμένου η ΑΕΚ να κατάκτησει το πρωτάθλημα!

89

Ο Αγγελος Μπασινάς πραγματοποίησε το Σάββατο (2/8) την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ και στη συνέχεια, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, επανέλαβε ότι μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα διαδραμάτισαν η διοίκηση και ο προπονητής.

Επίσης, τόνισε ότι θα υπερβάλλει εαυτόν προκειμένου η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή, την κατάκτηση του πρωταθλήματος! 

«Επιστρέφω στην ελληνική πραγματικότητα και η απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα και να ενταχθώ στην ΑΕΚ είναι δική μου. Ο κόσμος και οι συμπαίκτες μου περιμένουν πολλά από εμάς τους νέους που ήρθαμε στην ομάδα και ξέρουν ποιοι είμαστε.

»Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα και την ποσότητα των παικτών για να φτάσει ψηλά», είπε ο Ελληνας μέσος και πρόσθεσε:

«Οπως έχω ξαναπεί, έπαιξαν μεγάλο ρόλο η διοίκηση και ο προπονητής, που έδειξαν πόσο με ήθελαν. Αυτό που πρέπει να δείξουμε εμείς θα το δείξουμε στο γήπεδο.

»Θα δώσουμε όσα μπορούμε κι ακόμα παραπάνω. Σε κάθε ομάδα που ήμουν, υπήρχαν υψηλοί στόχοι. Με τη Μαγιόρκα πετύχαμε τη συμμετοχή στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, κάτι πολύ σημαντικό.

Με την ΑΕΚ στόχος είναι ο τίτλος. Και το δέλεαρ για κατάκτηση του τίτλου είναι το ίδιο, είτε είσαι ένα χρόνο μακριά από αυτόν, είτε 14».

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα πριν μεταβεί οριστικά στην Ιταλία και τόνισε: «Είμαι σίγουρα έτοιμος να παίξω στην Ιταλία. Ηταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω από την Ελλάδα τόσο για μένα όσο και για την ομάδα.

»Η αρχική επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στην ΑΕΚ, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποια πράγματα που αλλάζουν. Ηρθε αυτή η πρόταση στην ομάδα, τη συζήτησε, οι δύο ομάδες τα βρήκαν και έπειτα συμφώνησα εγώ σε μια καλή προοπτική.

»Πάω την Πέμπτη (7/8) στην Ιταλία και τα όνειρα συνεχίζονται. Θέλω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας, να μπορέσω να σταθώ στο Campionato και σε ένα ή δύο χρόνια να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα. Το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα φύγω από την ομάδα.

»Πάντως είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Είναι σημαντικό στην πρώτη χρονιά μου στην Τζένοα να καταφέρω κάποια πράγματα».

Ο «Πάπα» στη συνέχεια κατέστησε σαφές ότι σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ελλάδα, τον πρώτο λόγο θα τον έχει η ΑΕΚ: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο, είναι ότι η ΑΕΚ θα έχει πάντα τον πρώτο λόγο για μένα, αν γυρίσω ξανά στην Ελλάδα.

»Θα μου λείψει ο κόσμος. Θα μου λείψουν το κλίμα της ομάδας, ο κόσμος και οι συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ για αυτά τα τρία ωραία χρόνια», ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης, αποχαιρετώντας τον, του είπε: «σε ευχαριστούμε για αυτά τα τρία χρόνια και στο μέλλον θα ξαναπούμε».

Ο Σωτήρης Κυργιάκος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Ενωσης» στο φιλικό της Κυριακής (3/8), με αντίπαλο την τουρκική Ανκαραγκουτσού, ενώ υπάρχουν πιθανότητες, έστω και μικρές, για να χρησιμοποιηθεί για λίγο και ο Αγγελος Μπασινάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
Cookies