89

Το προγραμματισμένο ραντεβού των ανθρώπων του Αμαρουσίου με τον εκπρόσωπο του Μπίλι Κις πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (30/6) και μάλιστα είχε ευτυχή κατάληξη. Το Μαρούσι προσύμφωνο διετούς συνεργασίας στον Μπίλι Κις και περιμένει πια την υπογραφή του.

Ο Αμερικανός πλει μέικερ που έκανε εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΛ, ήταν από τους αρχικούς στόχους της ομάδας που με βάση την επιθυμία του Σούλη Μαρκόπουλου, θέλει πρώτα να εξασφαλίσει την ύπαρξη τριών ικανών πλει μέικερ και μετά να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις.

Εάν και εφόσον ο αμερικανός γκαρντ υπογράψει τότε θα υλοποιηθεί το πλάνο του μακεδόνα τεχνικού, αφού θα έχει στην διάθεσή του εκτός από τον Κις και τους Στεφανίδη, Κουμπούρα για να καλύψει τη νευραλγική αυτή θέση.

Από εκεί και πέρα παραμένει ανοικτό το θέμα του Τζαρόντ Στίβενσον, ο οποίος ακόμη δεν έχει απαντήσει στην προσφορά που του έχει κατατεθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr