Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
weather-icon 13o
«Κλείνει» Εθκέρο, ετοιμάζει ρελάνς με Ριέρα, Αβραάμ

«Κλείνει» Εθκέρο, ετοιμάζει ρελάνς με Ριέρα, Αβραάμ

Η αρνητική εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης του Λάζαρου Χριστόδουλό-πουλου στρέφει τον Ολυμπιακό στη λύση του Σάντι Εθκέρο, με τον οποίο έχει ήδη έρθει σε συμφωνία. Στο μεταξύ, με δηλώσεις του, ο Κριστιάν Λεντέσμα αποκάλυψε πως τον έχουν προσεγγίσει άνθρωποι της Σαν Λορένζο, αλλά και της Αμέρικα ντε Μέξικο.
- Ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή για Λάζαρο

89

Η αρνητική εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης του Λάζαρου Χριστόδουλόπουλου στρέφει τον Ολυμπιακό στη λύση του Σάντι Εθκέρο, με τον οποίο έχει ήδη έχεθ έρθει σε συμφωνία. Στο μεταξύ, με δηλώσεις του, ο Κριστιάν Λεντέσμα αποκάλυψε πως τον έχουν προσεγγίσει άνθρωποι της Σαν Λορένζο, αλλά και της Αμέρικα ντε Μέξικο.

«Η Σαν Λορένζο έχει δείξει ενδιαφέρον για να επιστρέψω, ωστόσο ακόμα δεν έχω κάτι επίσημο», είπε ο «Λύκος», ενώ σχετικά με την Αμέρικα, στην οποία προπονητής είναι ο Ραμόν Ντίαζ με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις είπε: «Εχω μιλήσει και με την Αμέρικα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Σίγουρα αν ο Ραμόν μου μιλήσει, θα το λάβω υπόψιν μου».

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν πρόκειται να αφήσει τον Λεντέσμα να φύγει… εύκολα. Η εισήγηση του Βαλβέρδε είναι ο παίκτης να μείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά, ενώ μόνο σε περίπτωση που φέρει ικανοποιητική πρόταση και τελικά παραχωρηθεί, οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν το ενδεχόμενο να αποκτηθεί άλλος αμυντικός μέσος.

Ερχεται ο Εθκέρο, ρελάνς με Ριέρα και Αβραάμ 

Παράλληλα, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος κατέληξε στον Παναθηναϊκό, στο Λιμάνι στρέφονται πλέον στον Σάντι Εθκέρο, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».

Πριν ειδοποιήσει τον Εθκέρο, ο Ολυμπιακός περίμενε τις εξελίξεις στο θέμα του Χριστοδουλόπουλου. Πλέον, ο 32άχρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται την επόμενη βδομάδα στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης πάντως, θα προσπαθήσει να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Αλμπέρτο Ριέρα. Η τιμή του ισπανού μέσου είναι ιδιαίτερα τσουχτερή (10 εκ. ευρώ), ωστόσο το γεγονός ότι ο παίκτης έχει …ψυχρανθεί με διοίκηση και κόσμο της Εσπανιόλ και το ότι έχει καλές σχέσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αποτελούν τα βασικά… ατού των «ερυθρόλευκων».

Τέλος, ο Ολυμπιακός δεν το βάζει κάτω ούτε στην περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου και ετοιμάζει νέα πρόταση, την οποία θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
Cookies