Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Νίκη χωρίς αντίκρισμα  για την ΑΕΚ με 4-0 επί του ΠΑΟΚ

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την ΑΕΚ με 4-0 επί του ΠΑΟΚ

Εύκολη, διαδικαστική, αλλά χωρίς... αντίκρισμα, νίκη με 4-0 πήρε η ΑΕΚ επί του απογοητευτικότατου ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η «Ένωση» πριν καλά καλά το μισάωρο προηγείτο με 3-0, αλλά τα καλά... μαντάτα από τα Πηγάδια δεν ήρθαν ποτέ. Στο αντίο του Γεωργιάδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη πίκρα και οι αποδοκιμασίες δεν έλειψαν. Στο 75’ σχεδόν όλη η Θύρα 4 είχε αδειάσει...

89

Εύκολη, διαδικαστική, αλλά χωρίς… αντίκρισμα, νίκη με 4-0 πήρε η ΑΕΚ επί του απογοητευτικότατου ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η «Ένωση» πριν καλά καλά το μισάωρο προηγούταν με 3-0, αλλά τα καλά… μαντάτα από τα Πηγάδια δεν ήρθαν ποτέ.

Στο αντίο του Γεωργιάδη (καταχειροκροτήθηκε όταν έγινε αλλαγή) ο κόσμος του ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη πίκρα και το κλίμα στο 3-0 ήταν αρκετά τεταμένο, με τους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να αποδοκιμάζουν αλλά και να αποχωρούν από το γήπεδο… Χαρακτηριστικό ήταν πως στο 75 σχεδόν όλη η Θύρα 4 είχε αδειάσει.

Η ΑΕΚ ήθελε το παιχνίδι και το «καθάρισε» πολύ γρήγορα, καθώς μόλις στο 25 το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της «Ένωσης».

Η εικόνα αυτή δεν άρεσε φυσικά καθόλου στους φίλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι μετά το 3-0 ξέσπασαν σε άγριες αποδοκιμασίες κατά των παικτών με το σύνθημα «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω» να δονεί την ατμόσφαιρα… Μάλιστα, πολλοί από αυτούς στη Θύρα 4 άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο.

Αγωνιστικά το ματς δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Μόλις στο 19’ ο Ριβάλντο σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Φερνάντεζ, σαν κάποιος να πάτησε ένα κουμπί και οι παίκτες του ΠΑΟΚ να κατέρρευσαν! Εντελώς διαδικαστικά λοιπόν, ο Παπασταθόπουλος στο 20’, ο Μπλάνκο στο 23’ και ο Λυμπερόπουλος στο 25 διαμόρφωσαν το 3-0.

ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο γήπεδοκαι χαρακτηριστικό είναι πως στο 30 οι τελικές προσπάθειες ήταν 10-1 υπέρ της ΑΕΚ η οποία θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.

Διαδικαστικό ήταν το δεύτερο μέρος στην Τούμπα. Ο μεν ΠΑΟΚ ήθελε κάτι να αλλάξει, αλλά δεν μπορούσε, η δε ΑΕΚ είχε ως στόχο να διαφυλάξει το 3-0 και το κατόρθωνε χωρίς δυσκολία.

Οι παίκτες των γηπεδούχων φαίνονταν τελείως παραδομένοι και «όλος ο ΠΑΟΚ» ήταν μια λόμπα του Κονσεϊσάο στο 59 που ανάγκασε τον Μάχο να αποκρούσει δύσκολα στο δοκάρι. Ποδόσφαιρο ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε, αλλά ο Καλόν στο 82 με πανέμορφη λόμπα πρόσθεσε μια ωραία πινελιά κάνοντας το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι μοναδικές στιγμές στις οποίες χειροκρότησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν τη στιγμή της αντικατάστασης του Γιώργου Γεωργιάδη στο 51, ο οποίος αποθεώθηκε, αλλά σίγουρα και ο ίδιος θα ήθελε ένα διαφορετικό αντίο στην καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Επίσης οι φίλοι του Δικεφάλου χειροκρότησαν ιπποτικά και τον Ριβάλντο, όταν έγινε αλλαγή στο 83.

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Γεωργιάδης, Κνολ, Ίλιεφ – Εντίνιο, Ζήκος

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Μελίσσης, Κνολ, Μαλεζάς (31 Ίλιεφ), Σνάουτσνερ, Βερόν, Βαγγελής, Γεωργιάδης (51 Κονσεϊσάο), Κωνσταντινίδης, Χριστοδουλόπουλος (68 Αθανασιάδης), Σάλμον.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μάχο, Καφές, Δέλλας, Ριβάλντο (83 Κονέ), Παπασταθόπουλος, Ζήκος, Μπλάνκο (67 Καλόν), Μπούρμπος, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Εντίνιο (76 Παππάς).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
Cookies