«Μπουκιά και Συχώριο»
Ένα ακόμη ραντεβού στον Πειραιά, μας δίνει ο Ηλίας Μαμαλάκης και η εκπομπή «Μπουκιά και Συχώριο», το Σάββατο 29 Μαρτίου 2008 στις 19:00.
O Πειραιάς δεν έχει ένα, αλλά τρία λιμάνια: τη Ζέα, το Μικρολίμανο και το κεντρικό λιμάνι. Επίσης, ο Πειραιάς έχει μία ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα με το δικό της γήπεδο. Εκεί, στο στάδιο Καραϊσκάκη, ο Ηλίας μαγειρεύει… γαύρους. Στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, με θέα το Σαρωνικό, μαγειρεύει σφυρίδα, ενώ λίγο αργότερα τον περιμένει ένα σαγανάκι με γαρίδες.
Ο Ηλίας έμεινε για αρκετή ώρα στα βράχια της Πειραϊκής να αγναντεύει τον ήσυχο κολπίσκο της σχολής Δοκίμων και τα τείχη του Θεμιστοκλή. Η περιήγηση στον Πειραιά τελειώνει με μια υπέροχη συνταγή, αστακό αυγολέμονο με σταμναγκάθι.
- Καισαριανή: Τι σημαίνει η ανακήρυξη σε «μνημείο» των συγκλονιστικών φωτογραφιών
- Europa League: Λάμψη Ερυθρού Αστέρα στη Γαλλία (0-1), τεσσάρα η Στουτγάρδη
- «Εκτόξευση» Καραλή πάνω από τα 6 μέτρα, κορυφαία φετινή επίδοση (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]
- Πανδαισία: Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Η Τσέλιε νίκησε την Ντρίτα και βλέπει… ΑΕΚ (3-2) – Εύκολη νίκη για τη Φιορεντίνα στην Πολωνία (3-0)

