Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Οικονομικό… χάσμα μεταξύ Παναθηναϊκού και Σάλτσμπουργκ για τον Ίβανσιτς

Οικονομικό… χάσμα μεταξύ Παναθηναϊκού και Σάλτσμπουργκ για τον Ίβανσιτς

Οικονομική διαφορά, ως προς την αγορά του Αντρέας Ίβανσιτς από την Σάλτσμπουργκ, επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα «Krone». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα λεφτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στην ομάδα που ανήκουν τα δικαιώματα του Αυστριακού διεθνή μέσου θεωρούνται πάρα πολύ λίγα σε σχέση με τις απαιτήσεις των ιθυνόντων του συλλόγου.
-Ερχεται για να δοκιμαστεί τον Απρίλιο ο Μουν
-Πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Έκι
- Χωρίς Μόρις κόντρα στον Ηρακλή
- Η τελική ευθεία της Σούπερ Λίγκα

26

Οικονομική διαφορά, ως προς την αγορά του Αντρέας Ίβανσιτς από την Σάλτσμπουργκ, επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα «Krone». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα λεφτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στην ομάδα που ανήκουν τα δικαιώματα του Αυστριακού διεθνή μέσου θεωρούνται πάρα πολύ λίγα σε σχέση με τις απαιτήσεις των ιθυνόντων του συλλόγου.

Οι «πράσινοι», πιο συγκεκριμένα, φέρονται να προτείνουν για την αγορά του «Μότσαρτ» το ποσό των 500.000 ευρώ, ενώ η Σάλτσμπουργκ αξιώνει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο εκπρόσωπος του Ίβανσιτς, Γκέοργκ Στανγκάσινγκερ, δηλώνει στην ίδια εφημερίδα ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις:

«Παναθηναϊκός και Σάλτσμπουργκ συζητούν και προσπαθούν να καταλήξουν σε συμφωνία», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του ποδοσφαιριστή στα «πάτρια εδάφη».

Για το θέμα, τοποθετήθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ, Χάιντς Χοχάουζερ, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει γίνει ακόμα καμία προσφορά από τον Παναθηναϊκό για τον παίκτη, ενώ σχολιάζοντας το ποσό των 500.000, το οποίο λέγεται πως προσφέρουν οι «πράσινοι», δήλωσε ότι είναι «γελοίο».

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καμία προσφορά και δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα», είπε ο Χοχάουζερ. Επίσης στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σάλτσμπουργκ μέχρι τον Ιούνιο του 2009 και πως ο δανεισμός του στους πράσινους λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

«Δεν θα μιλήσω με ποσά, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα τον κάνουμε δώρο. Αν πάντως το ποσό των 500.000 ευρώ ισχύει, είναι γελοίο για τον αρχηγό της Εθνικής Αυστρίας». Επίσης ο Χοχάουζερ ξεκαθάρισε πως αν δεν ευδοκιμήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ο Ίβανσιτς είτε θα επιστρέψει στη Σάλτσμπουργκ, είτε θα πωληθεί σε άλλο σύλλογο.

Παράλληλα, ο Ίβανσιτς φέρεται να ενδιαφέρει και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της ισπανικής ομάδας.

«Η μεταγραφή είναι πιθανή», ήταν τα λόγια του. «Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν και εξετάζουμε μια λίστα με πιθανούς στόχους. Είναι νωρίς ακόμα για οριστικές εξελίξεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
Cookies