Βελτίωση μεγεθών για την Folli-Follie το 2007
Αύξηση πωλήσεων και κερδών εμφάνισε ο όμιλος Folli-Follie το 2007, έχοντας πλέον κάτω από την ομπρέλα του την Εlmec και τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών. Ο όμιλος θα προχωρήσει σε placement μετοχών της Εlmec.
27
Αύξηση πωλήσεων και κερδών εμφάνισε ο όμιλος Folli-Follie το 2007, έχοντας πλέον κάτω από την ομπρέλα του την Εlmec και τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.
Στην ενοποίηση δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν συγκρίσεις, καθώς η πλήρης ενοποίηση της Εlmec Sports ανερχόταν σε ποσοστό 91,2% το τελευταίο τρίμηνο του 2007.
Ειδικότερα, ο όμιλος παρουσίασε σε ενοποιημένη βάση κύκλο εργασιών 706,2 εκατ. ευρώ, έναντι 484,4 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο του 2006, δηλαδή αύξηση 45,8%.
Τα ΕΒΙΤDΑ ήταν αυξημένα κατά 30,3% στα 157,9 εκατ. ευρώ.
Τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 125,5 εκατ. ευρώ έναντι 106 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο του 2006 (+18,4%), τα δε καθαρά κέρδη μετά φόρων στα 89,6 εκατ. ευρώ από 81,7 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 9,6% παρά τα αυξημένα χρηματοοικονομικά έξοδα σε σύγκριση με το 2006, όπου η ΚΑΕ είχε ενοποιηθεί μόνο τους τελευταίους οκτώ μήνες του έτους.
Μέρισμα 0,59 ευρώ από Elmec
Κατά 16,7% αυξήθηκαν οι ενοποιημένες πωλήσεις της Elmec για τη χρήση του 2007 και διαμορφώθηκανστα 211,5 εκατ. ευρώ.
Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (ΕΒΙΤDA) αυξήθηκαν κατα 41% στα 24,5 εκατ. ευρώκαιτα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 22,9 εκατ. ευρώ,από 11,1 εκατ. ευρώτο 2006.
Τα καθαρά κέρδη μετα απο φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας αυξήθηκαν κατά 203% στα 14,2 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω της πώλησης της συμμετοχής στο υπο ανέγερση Craiova Mall.
Τα καθαρά ενοποιημένα κέρδη ανα μετοχή ανήλθαν σε 0,26 ευρώ, έναντι 0,08 το2006.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας θαπροτείνει στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων τη διανομή μερίσματος 0,59 ευρώ ανά μετοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ομαδική αγωγή παικτών κατά της FIFA για δισεκατομμύρια ευρώ
- Μενίδι: Συνεχίζεται η δίκη για τον Μάριο που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα – «Εμείς δεν ρίχναμε πιστολιές»
- Επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Κρήτη: Εξαφάνιση 43χρονης – Τα πρώτα ευρήματα από τις έρευνες
- Λιοσίων: Αποσωληνώθηκε η 16χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη
- «Πάμε μια βόλτα;»: Όταν η μητέρα του Λαζόπουλου έψαχνε την προίκα της Τασούλας
- Επιστημονική Ημερίδα στην Ερμούπολη με αντικείμενο πρακτικά θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442