Πέντε νεκροί από πυρά αγνώστου σε εμπορικό κέντρο του Σικάγο
Πέντε γυναίκες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε εμπορικό κέντρο σε προάστιο του Σικάγο, η οποία εξελίχθηκε σε τραγωδία. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη του φονικού.
Πέντε γυναίκες σκοτώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν άγνωστος άνδρας άρχισε να πυροβολεί μέσα σε εμπορικό κέντρο της πόλης.
Η τραγωδία σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο Μπρούκσαϊντ, στο προάστιο Τίνλεϊ Παρκ του Σικάγο.
Τα θύματα ανακαλύφθηκαν στο πίσω μέρος του καταστήματος και η αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον δράστη του φονικού.
«Το κίνητρο σε αυτήν την περίπτωση ήταν η ληστεία και, σε κάποια δεδομένη στιγμή, τα πράγματα πήραν λάθος πορεία», δήλωσε αστυνομική πηγή.
Το κατάστημα δεν ήταν εφοδιασμένο με κάμερες παρακολούθησης, αλλά η αστυνομία εξετάζει τις ταινίες από τις κάμερες σε άλλα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και από τα γειτονικά κτίρια.
Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει πως είδε τα χαρακτηριστικά του δράστη και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία πρόκειται να δημοσιεύσει το προφίλ του στον Τύπο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας