Παρέμειναν στις… θέσεις τους ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα, καθώς και οι τρεις μνηστήρες του τίτλου συνέχισαν με νίκες στην 18η αγωνιστική. Η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο κόντρα στον Λεβαδειακό, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0 στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός, δύσκολα μεν, ξεπέρασε δε το εμπόδιο του Αρη με 1-0 στο «Καραϊσκάκη», με αμφισβητούμενο πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα επίσης με 1-0 επί του ΠΑΟΚ και τον Σαλπιγγίδη να περνά δύσκολες στιγμές.
3-0 στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός, δύσκολα μεν, ξεπέρασε δε το εμπόδιο του Αρη με 1-0 στο «Καραϊσκάκη», με αμφισβητούμενο πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα επίσης με 1-0 επί του ΠΑΟΚ και τον Σαλπιγγίδη να περνά δύσκολες στιγμές.&source=in.gr">
Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα, καθώς και οι τρεις μνηστήρες του τίτλου συνέχισαν με νίκες στην 18η αγωνιστική. Η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο κόντρα στον Λεβαδειακό, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0 στο ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός, δύσκολα μεν, ξεπέρασε δε το εμπόδιο του Αρη με 1-0 στο «Καραϊσκάκη», με αμφισβητούμενο πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα επίσης με 1-0 επί του ΠΑΟΚ και τον Σαλπιγγίδη να περνά δύσκολες στιγμές.
Ο Μπόλντγουιν μίλησε στο BasketNews για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ενδεχόμενο η Φενερμπαχτσέ να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό.
Μια ματιά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι βιάστηκαν να δημιουργήσουν «μαγική εικόνα» καθώς η κατάσταση είναι τραγική. Ομολογία αποτυχίας η επιμονή του Λανουά στους ίδιους και στους ίδιους