Νέα θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο υπέστη ο Ντιντιέ Ντομί, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού. Aυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος θα παραμείνει εκτός δράσης για τρις ακόμα εβδομάδες. Τζόρτζεβιτς: Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη Λάτσιο
Νέα θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο υπέστη ο Ντιντιέ Ντομί, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.
Ο Γάλλος είχε υποστεί ανάλογο τραυματισμό και πριν περίπου ενάμιση μήνα, στον αγώνα τουChampions Leagueμε τη Βέρντερ και από τότε δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Η υποτροπή που έπαθε ο Ντομί σημαίνει ότι θα παραμείνει ακόμη τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.
Ο Ριτσάρλισον σε μεγάλη του συνέντευξη στο France Football μίλησε για την δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης, μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
Ο Ακίλε Πολονάρα προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το γιατί δεν προπονείται ακόμη με τη Σάσαρι και υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.