Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ φρεσκάρει την ομάδα του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φωστήρα (1/11) και ζητάει από τους παίκτες να είναι προσεκτικοί για να μην επαναληφθεί το παράδειγμα της περσινής σεζόν, όπου το Χαϊδάρι έστειλε την Ενωση στο σπίτι της. «Είχαμε νοοτροπία νικητή και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» το μηνυμά του.
Το 6Χ6 στο πρωτάθλημα, το μηδέν στην άμυνα και η νοοτροπία νικητή είναι τα στοιχεία που κρατάει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ από τη μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Iσπανός φρεσκάρει την ομάδα του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φωστήρα (1/11) και ζητάει από τους παίκτες να είναι προσεκτικοί για να μην επαναληφθεί το παράδειγμα της περσινής σεζόν, όπου το Χαϊδάρι έστειλε την «Ένωση» στο σπίτι της.
Η νίκη στην Ξάνθη (1-0, 28/10) έχει δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στις τάξεις του «Δικεφάλου» με τον Ισπανό να μοιράζει συγχαρητήρια για την επιτυχία στα Πηγάδια.
«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τη νίκη. Είχαμε αφοσίωση στο παιχνίδι και κάναμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε νοοτροπία νικητή και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» είπε στους παίκτες του ο Φερέρ.
Αναφορικά με το παιχνίδι του Κυπέλλου, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι «πρέπει να νικήσουμε για να προκριθούμε και να μην γίνει ότι και πέρσι με το Χαϊδάρι. Δεν επιτρέπεται να συμβεί κάτι τέτοιο. Το Κύπελλο είναι στους στόχους μας και πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα για να πετύχουμε τον στόχο μας».