Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Με τον Χρήστο Αγραπίδη θα διεκδικήσει και πάλι η ΝΔ το Δήμο Πειραιά

Με τον Χρήστο Αγραπίδη θα διεκδικήσει και πάλι η ΝΔ το Δήμο Πειραιά

Το Δήμο Πειραιά θα διεκδικήσει και πάλι ο Χρ.Αγραπίδης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η ανακοίνωση του δημάρχου διέψευσε τις περί του αντιθέτου φήμες. Ανοιχτό αφήνει ο Στ.Παπαθεμελής το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητος.

71

Τη δημαρχία του Πειραιά θα διεκδικήσει και πάλι ο Χρήστος Αγραπίδης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η ανακοίνωση του δημάρχου Πειραιά διέψευσε τις περί του αντιθέτου φήμες. Την ίδια ώρα, ανοιχτό αφήνει ο Στέλιος Παπαθεμελής το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Αγραπίδης ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Πειραιά, διαψεύδοντας έτσι τις πληροφορίες ότι στη Ρηγίλλης προσανατολίζονται σε αναζήτηση άλλου υποψηφίου, στην περίπτωση που θα είναι τελικά υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Φασουλας, η απάντηση του οποίου αναμένεται στα τέλη Μαΐου.

Για το δήμο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας είχε ακουστεί και το όνομα του Πέτρου Μαντούβαλου, εφόσον θα είχε ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία η οποία τον αφορά, μετά τις καταγγελίες για ανάμειξή του στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Ο κ. Αγραπίδης πάντως δήλωσε σίγουρος για τη νίκη του και υπογράμμισε ότι κάθε δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του, δείχνει πως προηγείται έναντι οποιουδήποτε άλλου υποψηφίου επιλέξει το ΠΑΣΟΚ για τον Πειραιά.

Ασαφές παραμένει το τοπίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς μόνο ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Βασίλης Παπαγεωργοπουλος έχουν ξεκαθαριστεί ότι θα είναι και υποψήφιοι, ενώ στο ΠΑΣΟΚ αναζητούνται οι αντίπαλοί τους.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ξανά υποψήφιος για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι ο Στέλιος Παπαθεμελής θα διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Ο ίδιος ο κ. Παπαθεμελής άφησε το θέμα ανοιχτό, λέγοντας: «Δεν είναι η ώρα να κάνω δηλώσεις».

Στους κ. Αγραπίδη και Παπαγεωργόπουλο αναφέρθηκε και ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης. Σε ερώτηση εάν έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Χρήστου Αγραπίδη για το Δήμο Πειραιά, γιατί «πολλά ακούγονται», ο κ. Ζαγορίτης τόνισε πως «ασφαλώς και έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα» αυτή, όπως και εκείνη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι δύο δήμαρχοι εν ενεργεία επιτυχημένοι» είπε και υπενθύμισε πως έχει κλειδώσει και η υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για την Αθήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο