Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
weather-icon 14o
Ο Ηρακλής θα υπερασπιστεί στην Αμαλιάδα το τρόπαιό του απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Ηρακλής θα υπερασπιστεί στην Αμαλιάδα το τρόπαιό του απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Ηρακλής θα υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας στο βόλεϊ κόντρα στον Παναθηναϊκό στον τελικό που θα αρχίσει την Κυριακή στις 16:00 (ΕΤ-1). Στα ημιτελικά, ο «Γηραιός» επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού και οι «πράσινοι» νίκησε 3-1 την ΕΑ Πατρών.

26

Ο Ηρακλής θα υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας στο βόλεϊ που κατέκτησε πέρυσι στο Ρέθυμνο, έχοντας αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στον τελικό που θα αρχίσει την Κυριακή στις 16:00 (ΕΤ-1).

Στα ημιτελικά, ο «Γηραιός» επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού και οι «πράσινοι» νίκησε 3-1 την ΕΑ Πατρών.

Παναθηναϊκός – ΕΑ Πατρών 3-1

Η ΕΑ Πατρών δεν έκανε την έκπληξη αν και έβαλε τα δυνατά της στον ημιτελικό του φάιναλ 8 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ, που διεξάγεται στην Αμαλιάδα.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-1 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, περιμένοντας πλέον τον αντιπαλό του από τον έτερο ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Ηρακλή (7 μ.μ.).

Τα σετ: 25-16, 27-29, 25-23, 25-19.

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν: 8 από σερβίς, 10 από μπλοκ, 56 από επιθέσεις και 29 από λάθη αντιπάλων. Και της ΕΑΠ: 3 από σερβίς, 8 από μπλοκ, 49 από επιθέσεις και 29 από λάθη αντιπάλων.

Παναθηναϊκός (Χαβιέ Βέμπερ): Ανδρεάδης 10, Μαρσελίνιο 3, Γκόμεζ 22, Πανταλέων 8, Ντάντε 18, Μπάεφ 11, Στεφάνου (λ, 82%), Κουρούπης, Λάππας 2, Ψάρρας, Σμαραγδής.

ΕΑ Πατρών (Γιώργος Χριστόπουλος): Ελγκέτα 21, Προύσαλης 4, Ν. Ρουμελιώτης 15, Π. Ρουμελιώτης 5, Σαφράνοβιτς 3, Μάρκοβιτς 11, Κόζης (λ, 65%), Μπασούκας 1, Λαμπρόπουλος.

Στην Α1 βόλεϊ γυναικών

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της ημιτελικής φάσης στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας των Γυναικών, ο Παναθηναϊκός νίκησε πολύ δύσκολα τον Απολλώνιο Κερατσινίου με 3-2, και πλέον χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να παίξει στον τελικό.

Πάντως, η ομάδα του Δημήτρη Μπαχράμη δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, για πρώτη φορά στα εφετινά πλέι οφ, καθώς βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ μιας και ο Απολλώνιος προηγήθηκε 2-1 στα σετ και 8-4 στο τάι μπρέικ. Οι δύο ομάδες θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα την προσεχή Τετάρτη, στο κλειστό του Κερατσινίου.

Τα σετ: 25-15, 23-25, 22-25, 25-19, 19-17.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
Cookies