Νέος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ αναδείχθηκε τη Δευτέρα ο γνωστός δημοσιογράφος Π.Σόμπολος, έπειτα από τη 19η κατά σειρά συνεδρίαση του ΔΣ μετά τις εκλογές της 8ης και 9ης Ιουνίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο προεδρείο εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις.
Νέος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ αναδείχθηκε τη Δευτέρα ο γνωστός δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, έπειτα από τη 19η κατά σειρά συνεδρίαση του ΔΣ μετά τις εκλογές της 8ης και 9ης Ιουνίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο προεδρείο εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία εκλεγμένων μελών του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ενώ απουσίαζε δικαιολογημένα, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο συνάδελφος Γιώργος Βλαβιανός».
Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο δεύτερος κατά σειρά πλειοψηφήσας σύμβουλος, Δημήτρης Τσαλαπάτης.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.