Συμφωνία Παναθηναϊκού-Αμβούργου για Ρομέο, Κοσάτο ως εναλλακτική λύση
Σε προφορική συμφωνία με το Αμβούργο έχει έλθει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Μπερνάρντο Ρομέο. Στη λίστα υποψηφίων επιθετικών του Μαλεζάνι προστέθηκε και ο συμπατριώτης του Φρεντερίκο Κοσάτο της Κιέβο.
Σε προφορική συμφωνία με το Αμβούργο έχει έλθει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Μπερνάρντο Ρομέο.
Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει στο ποσό των 500.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος δεν έχει ακόμα δώσει την οριστική του απάντηση.
Φέρεται, πάντως, θετικός στη μετακίνησή του, καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία του Αμούργου. Μάλιστα τόνισε στην «Bild» ότι η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί κατά 50%.
Στη λίστα υποψηφίων επιθετικών του Μαλεζάνι προστέθηκε και ο συμπατριώτης του Φρεντερίκο Κοσάτο.
Ο 33χρονος Ιταλός δήλωσε ότι τον συναρπάζει το ενδεχόμενο να φορέσει την «πράσινη» φανέλα, αν και μέχρι το καλοκαίρι του 2006, δεσμεύεται με την ομάδα του Κιέβο.
Ο Ιταλός επιθετικός παραδέχτηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Μαλεζάνι ενδιαφέρθηκε για μένα. Δεν αρνούμαι πως η προοπτική να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό με συναρπάζει. Θα ανταποκρινόμουν άμεσα στο κάλεσμα μιας τέτοιας ομάδας, άλλωστε στη ζωή μερικά τρένα περνούν μόνο μια φορά».
Εν τω μεταξύ, άδεια δύο εβδομάδων πήρε ο Αγγελος Μπασινάς και δεν θα βρεθεί στην πρεμιέρα της προετοιμασίας.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.