Οι «αιώνιοι» θέλουν να αναμετρηθούν στις 28 Αυγούστου, συμφωνία για αναδιάρθρωση
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΠΑΕ, επέμειναν στο αίτημά τους να αρχίσει το πρωτάθλημα της Α Εθνικής στις 28 Αυγούστου. Η πλειοψηφία του ΔΣ συμφώνησε στην αύξηση των ομάδων της Α Εθνικής σε 18, διαφώνησε όμως στον τρόπο.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΠΑΕ, επέμειναν στο αίτημά τους να αρχίσει το πρωτάθλημα της Α Εθνικής στις 28 Αυγούστου. Κάτι που επιθυμεί και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ.
Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΠΑΕ συμφώνησε να αυξηθούν οι ομάδες της Α Εθνικής από 16 σε 18, υπήρξε όμως διαφωνία μεταξύ των εκπροσώπων των ΠΑΕ της Α και Β Εθνικής κατηγορίας.
Οι ΠΑΕ της ανώτατης κατηγορίας πρότειναν η αύξηση να γίνει με τον υποβιβασμό μίας ομάδας και την άνοδο τριών, ενώ οι ΠΑΕ της Β Εθνικής πρότειναν να υποβιβαστούν δύο σύλλογοι και να προβιβαστούν τέσσερις.
Όλα αυτά θα επικυρωθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας.
Την Τετάρτη, πάντως, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων από την ΕΠΑΕ να ξεκινήσουν τα βελτιωτικά έργα στα γήπεδα της Α και Β Εθνικής, που παρουσιάζουν ελλείψεις, και να αποσταλεί επιστολή στην ΟΠΑΠ Α.Ε., στην οποία να αναφέρεται η αποδοχή της διοργανώτριας για την εισαγωγή των ελληνικών ομάδων στο «Πάμε Στοίχημα», με την προϋπόθεση της ισομερούς ανταποδοτικότητας σε όλες τις ΠΑΕ.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.