Ξανά ένα βήμα από την Τούμπα ο Ηλιάδης της Καλαμαριάς μετά το αρχικό «ναυάγιο»
Την προηγούμενη εβδιομάδα όλα έδειχναν ότι είχαν «ναυαγήσει» οι διαπραγματεύσεις της Καλαμαριάς με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Στέλιου Ηλιάδη. Τελικώς Δαμήλος και Γούμενος τα βρήκαν και πλέον αναζητούν σημείο επαφής και στο θέμα των ανταλλαγμάτων.
Την προηγούμενη εβδιομάδα όλα έδειχναν ότι οι διαπραγματεύσεις της Καλαμαριάς με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Στέλιου Ηλιάδη όδευαν προς αδιέξοδο.
Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, έσπασε ο πάγος, Δαμήλος και Γούμενος συμφώνησαν στο οικονομικό μέρος και πλέον οι δύο ΠΑΕ αναζητούν σημείο επαφής και στο θέμα των ανταλλαγμάτων.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της Καλαμαριάς, όπου εκτιμάται ότι στο άμεσο μέλλον θα υπογράψει στον «δικέφαλο του βορρά».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.