Στον τελικό του Στάβανγκερ οι Καραντάσιου/ Αρβανίτη-Νίκησαν τις Κινέζες
Το χρυσό μετάλλιο θα διεκδικήσουν η Βάσω Καραντάσιου και η Βίκυ Αρβανίτη στο Open του WT Beach Volley, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε των Κινέζων Τιαν Για/ Ουανγκ Φέι με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό.
Το χρυσό μετάλλιο θα διεκδικήσουν η Βάσω Καραντάσιου και η Βίκυ Αρβανίτη στο Open του WT Beach Volley, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας.
Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε των Κινέζων Τιαν Για/ Ουανγκ Φέι (Νο3 στον κόσμο) με 2-1 (22-20, 14-21, 15-10), διατήρησε το αήττητό του στην διοργάνωση και προκρίθηκε στον τελικό.
Εκεί θα αντιμετωπίσει το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Φράντσα/ Φελισμπέρτα Σίλβα που νίκησαν τις συμπατριώτισσές τους Αντριάνα Μπεζάρ/ Σέλντα με (21-17, 21-12).
Οι κορυφαίες, πάντως, της παγκόσμιας κατάταξης δεν αποτελούν πλέον φόβητρο για τις αθλήτριές μας, αφού την Πέμπτη τις νίκησαν με 2-1 σετ, στο ματς που τους έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά!
Καραντάσιου / Αρβανίτη θα διεκδικήσουν το πρώτο χρυσό μετάλλιο του ελληνικού μπιτς βόλεϊ στη διοργάνωση, καθώς μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει το ασημένιο στο Μιλάνο, ενώ η Καραντάσιου με τη Σφυρή είχαν πάρει το χάλκινο στη Ρόδο το 2002.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.