H διπλή κυκλοφορία των Firewater
Οι 2 νέες κυκλοφορίες των Firewater βρίσκονται, ήδη, επίσημα και στην Ελλάδα προς μεγάλη ικανοποίηση των πιστών φίλων του γκρουπ.
Απο το 1996 που ο Tod A σχημάτισε τους Firewater, αμέσως μετά τη διάλυση των θρυλικών Cop Shoot Cop, το ευφάνταστο αστικό rock μίγμα τους συγκέντρωνε από gospel drinking tracks μέχρι noir jazz και gypsy punk και χιλιάδες φανατικούς ανά τον κόσμο.
Το καινούργιο, τέταρο άλμπουμ τους «The Man On the Burning Tightrope» εξερευνά για μια ακόμη φορά το γκροτέσκο και το τραγικό της αμερικάνικης ζωής με το μοναδικό τρόπο του Tod A με τις λέξεις και το πιο εκρηκτικό κοκτέιλ Νεοϋορκέζικου dark rock, ethno-punk και jazz coolness στην ιστορία τους.
Μουσική τσίρκου, ακορντεόν, καστανιέτες, calliope, μπουζούκι και tap-dancing χρωματίζουν καίρια αυτό το «mexploitation» ταξίδι των Firewater στο βρώμικο, γοητευτικό σύμπαν τους.
Στο, επί πολλά χρόνια αναμενόμενο από τους φανατικούς, «Songs We Should Have Written» οι Firewater δίνουν τα ρέστα τους σε γούστο, δουλειά και προσωπικότητα και βάζουν την ανεξίτηλη σφραγίδα τους σε κλασικά των Johnny Cash, Beatles, Nancy & Lee, Rolling Stones, Tom Waits, Frank Sinatra, Peggy Lee, Sonny & Cher και Robyn Hitchcock! Στο «The Beat Goes On» και το «Some Velvet Morning» special guest η Britta Phillips (Luna, Dean & Britta).
Ε.Γ.
- Ισπανία: Συνελήφθη ο «άνδρας με τα χίλια ονόματα» που καταζητείται στο Περού
- Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες και μέρες
- Σε αυξημένη επιφυλακή τα ελληνικά πλοία που πλέουν στα Στενά του Ορμούζ – Το σήμα από το υπουργείο Ναυτιλίας
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Η Ντόρτμουντ εύκολα (2-0) την Αταλάντα
- Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Άλμα πρόκρισης της «βασίλισσας» με γκολάρα Βινίσιους (vids)




