«Τομή για τα ελληνικά δεδομένα» ο νόμος για τα Ολυμπιακά έργα κατά τη Φ.Πετραλιά
Για την αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων συζήτησαν την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής με την αναπληρώτρια υπουργό Πολιτισμού Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Όσον αφορά στο σχετικό νομοσχέδιο, η κ. Πετραλιά το χαρακτήρισε «τομή για τα ελληνικά δεδομένα».
Για την αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων συζήτησαν την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την αναπληρώτρια υπουργό Πολιτισμού Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Η κ. Πετραλιά τόνισε ότι οι στόχοι του νομοσχεδίου, που σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή, είναι οι θέσεις εργασίας, η ανάπτυξη, η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις εγκαταστάσεις και ο σεβασμός του περιβάλλοντος.
Παράλληλα, χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό και σχολίασε πως ο νόμος αυτός αποτελεί «τομή για τα ελληνικά δεδομένα». «Είναι ένας νόμος που είναι σαφής και λεπτομερειακός, με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανάπτυξη, την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών και το σεβασμό στο περιβάλλον» σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού.
Όπως είπε η κ. Πετραλιά, το νομοσχέδιο θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή. «Είμαστε έτοιμοι για την πρόσκληση ενδιαφέροντος και τους διεθνείς διαγωνισμούς» κατέληξε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.