Στην Πυλαία θα διεξαχθεί τελικώς το φάιναλ-4 του Champions League βόλεϊ ανδρών
Στην Πυλαία θα διεξαχθεί το φάιναλ-4 του Champions League βόλεϊ ανδρών και όχι στο «Αλεξάνδρειο», όπως αρχικά είχε οριστεί. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θ. Μπελιγράτης το κλειστό στάδιο της Πυλαίας ήταν εξ αρχής στον φάκελο υποψηφιότητας.
Στο κλειστό στάδιο της Πυλαίας θα διεξαχθεί το φάιναλ-4 του Champions League βόλεϊ ανδρών στις 26 και 27 Μαρτίου 2005, και όχι στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, όπως αρχικά είχε οριστεί.
Η αλλαγή έγινε ύστερα από αίτημα του Ηρακλή που εγκρίθηκε από την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας που επιθεώρησε την Τετάρτη τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Πυλαίας και απεφάνθησαν ότι πληρούν τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία της διοργάνωσης.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης το κλειστό στάδιο της Πυλαίας, μαζί με το Αλεξάνδρειο, ήταν εξ αρχής στον φάκελο υποψηφιότητας που συντάχθηκε και παραδόθηκε στη CEV, στις 8 Αυγούστου 2004 και παρουσιάστηκε στην επίσημη παρουσίαση του φακέλου προς την Επιτροπή Κυπέλλων της CEV στις αρχές Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Ο Θανάσης Μπελιγράτης μετά την οριστικοποίηση της αλλαγής της έδρας δήλωσε:
«Είμαστε ικανοποιημένοι διότι βρήκαμε άμεσα λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε. Στον φάκελο υποψηφιότητας είχαμε παρουσιάσει και τα δύο γήπεδα. Μάλιστα, οι αξιωματούχοι της CEV από την αρχή είχαν εκφραστεί θετικά για τη Πυλαία επειδή είναι στάδιο με μεγαλύτερη χωρητικότητα θεατών».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.