Τέλος η χρονιά για τον Μπριτζ της Τσέλσι, ο Μουρίνιο ποντάρει πλέον στον Γκαλάς
Διπλό κάταγμα στον αστράγαλο υπέστη ο Ουέιν Μπριτζ στον κυριακάτικο αγώνα της Τσέλσι με τη Νιούκαστλ για το Κύπελλο Αγγλίας και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ζοζέ Μουρίνιο σκοπεύει να καλύψει το κενό του με τον Ουίλιαμ Γκαλάς.
Διπλό κάταγμα στον αστράγαλο υπέστη ο Ουέιν Μπριτζ στον κυριακάτικο αγώνα της Τσέλσι με τη Νιούκαστλ για το Κύπελλο Αγγλίας και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι το τέλος της σεζόν.
Οξύνεται έτσι το αμυντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «μπλε», καθώς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο έτερος αριστερός μπακ Σελεστίν Μπαμπαγιάρο παραχωρήθηκε στη Νιούκαστλ χωρίς να αντικατασταθεί και έτσι η ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς παίκτη στη θέση αυτή.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αποθέσει τις ελπίδες του στον Ουϊλιάμ Γκαλάς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της άμυνας και αναμένεται να καλύψει το κενό του Μπριτζ, αρχής γενομένης από το ματς με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.
Το μόνο που μένει είναι να είναι έτοιμος αφού τραυματίστηκε και αυτός στο ματς με τους «ανθρακωρύχους» χωρίς ωστόσο ο τραυματισμός του να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.