Διατηρούν την αισιοδοξία τους για πρόκριση οι οπαδοί της Σοσό
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Σοσό για πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού στο Κύπελλο UEFA. Σε νέα δημοσκόπηση που διενεργείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου, το 68% εκφράζει την πίστη του στην πρόκριση, παρά το 1-0 στο «Καραϊσκάκη».
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Σοσό για πρόκριση της γαλλικής ομάδας εις βάρος του Ολυμπιακού στο Κύπελλο UEFA.
Σε νέα δημοσκόπηση που διενεργείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου, το 68% εκφράζει την πίστη του στην πρόκριση, παρά τη νίκη του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» και το 32% δηλώνει θα αποκλειστεί.
Πάντως τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τη γαλλική ομάδα. Ο Σάντος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο και δεν γυμνάστηκε την Δευτέρα.
Υπάρχει η μόνιμη απουσία του Ορούμα και του Ιλάν, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία, για να εξαταστεί από δικό του γιατρό. Πρόβλημα υπάρχει και με τους Μικαέλ Ιζαμπέ, Ζερεμί Ματιέ, οι οποίοι είναι ελαφρά τραυματίες από το παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν.
Στον αντίποδα, οι Μαρτσέλο Τραπάσο, Ιμπραϊμ Ταλ, Ζοάν Λονφά ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και επέστρεψαν στις προπονήσεις.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.