Χωρίς Ναλιτζή, Σπυρόπουλο και Λαγωνικάκη ο Πανιώνιος κόντρα στην ΑΕΚ
Για τουλάχιστον δέκα ημέρες θα μείνει ο Δημήτρης Ναλιτζής εκτός αγωνιστικών χώρων και δεν θα ενισχύσει τον Πανιώνιο στον αγώνα με την ΑΕΚ. Απόντες θα είναι οι Σπυρόπουλος (τιμωρημένος) και Λαγωνικάκης (τραυματίας), ενώ αμφίβολος είναι ο Εξουζίδης.
Για τουλάχιστον δέκα ημέρες θα μείνει ο Δημήτρης Ναλιτζής εκτός αγωνιστικών χώρων και δεν θα ενισχύσει τον Πανιώνιο στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ.
Ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» υπεβλήθη την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία στην ωμοπλάτη, που έδειξε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Και με άλλες ελλείψεις θα παραταχθούν οι «κυανέρυθροι» αφού ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι τιμωρημένος, ενώ θα απουσιάσει σίγουρα και ο Ανδρέας Λαγωνικάκης, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του.
Τραυματίας είναι και ο Σάββας Εξουζίδης (στην προθέρμανση του αγώνα με τον Ολυμπιακό υπέστη τράβηγμα), αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής.
Όσον αφορά στον Σμίλιανιτς πρόκειται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στις αρχές Μαρτίου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.