Ήρθαν οι Δανοί για το ματς στο «Καραϊσκάκη», απών και ο Ράσμουσεν
Χωρίς τον Τόμας Ράσμουσεν, που ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα το πρώτο μέρος της αποστολής της Δανίας, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την εθνική μας. Ο Μόρτεν Όλσεν δεν προτίθεται να καλέσει άλλον παίκτη στη θέση του.
Χωρίς τον Τόμας Ράσμουσεν, που ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα το πρώτο μέρος της αποστολής της Δανίας, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την εθνική μας.
Τόσο οι Δανοί διεθνείς, όσο και ο τεχνικός, Μόρτεν Ολσεν δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν θα υπάρξει αντικατάσταση του Ρασμουσεν στην αποστολή, που θα… συμπληρωθεί τμηματικά μέχρι την Δευτέρα, οπότε και θα έρθουν στην Αθήνα οι Δανοί που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Την Πέμπτη, ο Όλσεν είχαν αναγκαστεί να αποκλείσει και τους Τόμας Χέλβεγκ, Κλάους Γένσεν, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους τραυμαρτισμούς τους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.