Εκτός έδρας τεστ για Παναθηναϊκό, Μαρούσι και ΠΑΟΚ
Δοκιμασία, εκτός έδρας, προβλέπει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, για τους τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην Πάτρα, το Μαρούσι κόντρα στη ΜΕΝΤ και ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Αρη.
Δοκιμασία, εκτός έδρας, προβλέπει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, για τους τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
Ο Παναθηναϊκός που οδηγεί την κούρσα του αγωνιστικού μαραθωνίου θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα, από τον Απόλλωνα (Σάββατο, 18.30, ΕΤ 1), ενώ την ίδια μέρα, το Μαρούσι θα επισκεφθεί στην Θεσσαλονίκη την ΜΕΝΤ (17.00) και ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο «all time classic» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τον Αρη (19.00, SuperSport).
Το πρόγραμμα του Σαββάτου, περιλαμβάνει επίσης το αθηναϊκό ντέρμπι, Πανελλήνιος – Πανιώνιος (17.00) και την αναμέτρηση Μακεδονικός – Ιωνικός Ν.Φ. Αμαλιάδα (17.00).
Την Κυριακή, η ΑΕΚ που ακολουθεί κατά πόδας τους προπορευόμενους θα υποδεχθεί την Ολύμπια (17.00, SuperSport), ενώ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή ΑΓΝΟ (18.30, ΕΤ 1).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.