Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυτιμότερος της Euroleague για τον Ιανουάριο ο Παπαλουκάς

Πολυτιμότερος της Euroleague για τον Ιανουάριο ο Παπαλουκάς

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της Εuroleague για το μήνα Ιανουάριο, καθώς έχει καθοριστική συμβολή στην εφετινή αήττητη πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Γ΄ όμιλο της διοργάνωσης.

26

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της Euroleague για το μήνα Ιανουάριο, καθώς έχει καθοριστική συμβολή στην εφετινή αήττητη πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Γ΄ όμιλο της διοργάνωσης.

Οι Ρώσοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την προκρισή τους στους «16» της Εuroleague, καθώς μετρούν 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και η βοήθεια που έχει προσφέρει ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού στην ΤΣΣΚΑ είναι καταλυτική.

Σημείωσε και τους εννέα πόντους του στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ με τέσσερις δικές του εύστοχες βολές στα τελευταία 90 δευτερόλεπτα του αγώνα η ΤΣΣΚΑ νίκησε την Ταουγκρές στη Βιτόρια.

Στη συνέχεια, είχε επτά ασίστ και τρία κοψίματα στον εντός έδρας αγώνα με την Ουλκέρ, όπου οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και, τέλος, μοίρασε οκτώ τελικές πάσες στην εκτός έδρας νίκη επί της Ορτέζ στο Πο.

Το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην αρχική πεντάδα της ΤΣΣΚΑ και πως τα περισσότερα από τα 18 λεπτά συμμετοχής που αγωνίζεται κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι είναι στο τέταρτο δεκάλεπτο των αναμετρήσεων χάρισαν στον Παπαλουκά τον τίτλο του MVP για τον Ιανουάριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024