Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος, 89-81 την ΑΕΚ στην αυλαία της 14ης ημέρας
Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις σερί... στραβοπατήματα για τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 14ης ημέρα για την Α1 ανδρών επικράτησαν 89-81 της ΑΕΚ με πρώτο σκόρερ το Νίκο Οικονόμου που σημείωσε 28 πόντους.
Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις σερί… στραβοπατήματα για τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 14ης ημέρα για την Α1 ανδρών επικράτησαν 89-81 της ΑΕΚ με πρώτο σκόρερ το Νίκο Οικονόμου που σημείωσε 28 πόντους.
Οικονόμου, Διαμαντόπουλος, Σιγάλας και Ράιτ, είχαν την ευκαιρία να… κεράσουν την ΑΕΚ συνολικά 76 από τους 89 συνολικά πόντους που είχε ο Πανιώνιος, οι οποίοι αποδείχθηκαν υπεραρκετοί ώστε η ομάδα του Μέμου Ιωάννου να φτάσει στην 7η εφετινή νίκη και την 5η εντός.
Ο αγώνας, σε όλη σχεδόν τη διάρκειά του, είχε το ίδιο τέμπο.
Τον Πανιώνιο να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα (10 21-14, 20 45-40, 30` 67-60) και την ΑΕΚ να δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στο παιχνίδι της νίκης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χατζή.
Ο Καλαματιανός άσος, ήταν μάλιστα αυτός που βοήθησε την «Ένωση» ώστε με σερί 6-0 να μειώσει στον πόντο με την έναρξη της τέταρτης περιόδου (67-66).
Οι γηπεδούχοι με τους Οικονόμου και Διαμαντόπουλου να συνεχίσουν να σκοράρουν από την περιφέρεια, δεν είχαν πρόβλημα ώστε πολύ γρήγορα να κάνουν σερί 9-1 (76-67), το οποίο τους βοήθησε να φτάσουν και στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, καθώς επικράτησε με 94-84 της ΑΕΚ στη Sunel Arena, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας, έχοντας το μυαλό του στα παιχνίδια με τη Μονακό.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Αναψαν τα αίματα στον Βόλο. Περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια - Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να ελέγξουν την κατάσταση
Ραζβάν Λουτσέσκου και Χρήστος Κόντης έκαναν γνωστές τις αρχικές 11άδες ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αντίστοιχα για τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό.