Η Σοσό συνέτριψε με 4-0 την Μπορντό-Η Μονακό 2-0 την Λανς
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο γαλλικό πρωτάθλημα η Σοσό. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κύπελλο UEFA επικράτησε στο «Ογκίστ Μπονάλ» της Μπορντό του Μιχάλη Καψή με 4-0. Στην τρίτη θέση της κατάταξης διατηρήθηκε η Μονακό, 2-0 την Λανς.
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο γαλλικό πρωτάθλημα η Σοσό. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κύπελλο UEFA επικράτησε στο «Ογκίστ Μπονάλ» της Μπορντό με 4-0, σε αγώνα για την 22η ημέρα του «σαμπιονά», και έφτασε τους 30 βαθμούς.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μονσορό (73) και Μενέζ (75, 85, 87), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μιχάλη Καψή, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα, έμεινε στο 53 με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ζεμαλί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στον αγώνα με τους «Γιρονδίνους» ο Γκι Λακόμπ χρησιμοποίησε τους: Ρισέρ, Ποτιγιόν, Ταλ, Μονσορό, Ισαμπεϊ, Πιτό (86 ΝΝτο), Μπουνταρέν, Ματιέ, Ιλάν (71 Σάντος), Μενέζ (88 Ντιαρά), Ζαϊρί.
Στην τρίτη θέση της κατάταξης του γαλλικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Μονακό, η οποία επικράτησε στο «Λουί Ντε» της Λανς με 2-0.
Τα γκολ των Μονεγάσκων, με τους οποίους ο Ακης Ζήκος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, σημείωσαν οι Σαβιόλα (21) και Μάικον (41).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Το πασίγνωστο διαδικτυακό κανάλι EuroFoot, με πάνω από μισό εκατομμύριο ακόλουθους, υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο Παπαστράτειο στον αγώνα με τη Νόβι Μπέογκραντ.
Η Φούλαμ νίκησε 1-0 την Άστον Βίλα και έστειλε... μήνυμα ότι διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην σε τροχιά Champions League αλλά...