Ήττες για Ολυμπιακό και Πανιώνιο στην Ιταλία για την Ευρολίγκα και το LEN Trophy
Δύσβατος έγινε ο δρόμος του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, αφού την Τετάρτη ηττήθηκε 9-7 από την Μπρέσια και βρίσκεται στην τελευταία θέση του δ ομίλου. Ήττα και για τον Παναιώνιο στην Ιταλία, με 8-4 από την Καμόγκλι για το LEN Trophy.
Δύσβατος έγινε ο δρόμος του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, αφού την Τετάρτη ηττήθηκε 9-7 στην Μπρέσια για την 3η αγωνιστική και βρίσκεται στην τελευταία θέση του δ ομίλου.
LEN Trophy
Καμόγκλι-Πανιώνιος 8-4
Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του LEN Trophy, κόντρα στην Καμόγκλι, καθώς ηττήθηκε 8-4, στην Ιταλία.
Οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν στον επαναληπτικό (05/02) να ανατρέψουν τη διαφορά του πρώτου αγώνα, προκειμένου να έχουν ελπίδες πρόκρισης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Το πασίγνωστο διαδικτυακό κανάλι EuroFoot, με πάνω από μισό εκατομμύριο ακόλουθους, υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο Παπαστράτειο στον αγώνα με τη Νόβι Μπέογκραντ.
Η Φούλαμ νίκησε 1-0 την Άστον Βίλα και έστειλε... μήνυμα ότι διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην σε τροχιά Champions League αλλά...