Μικρές απώλειες 0,19% κατέγραψε η Σοφοκλέους την Τρίτη
Οι τραπεζικές μετοχές μονοπώλησαν για ακόμη μια συνεδρίαση το ενδιαφέρον των επενδυτών στη Σοφοκλέους. Ο γενικός δείκτης τιμών κινήθηκε την Τρίτη σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης και τελικά έκλεισε με μικρές απώλειες 0,19% στις 2.540,06 μονάδες.
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τρίτη, με το γενικό δείκτη τιμών να κινείται σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης μεταξύ των 2.533,81 και 2.550 μονάδων.
Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έκλεισε στις 2.540,06 μονάδες, παρουσιάζοντας μικρές απώλειες 0,19%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 124,8 εκατ. ευρώ.
Οι τραπεζικές μετοχές μονοπώλησαν για ακόμη μια συνεδρίαση το ενδιαφέρον των επενδυτών.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,11%, ενώ σημαντικές πιέσεις δέχθηκαν οι μετοχές της μεσαίας και της μικρής κεφαλαιοποίησης, με τους δείκτες των κατηγοριών αυτών να υποχωρούν κατά 1,26% και 0,88% αντίστοιχα.
Αρνητική μεταβολή παρουσίασε η πλειοψηφία των επιμέρους κλαδικών δεικτών. Με άνοδο 0,47% και 0,22% έκλεισαν οι κλάδοι των Τραπεζών και των Ειδών-Λύσεων Πληροφορικής αντίστοιχα.
Ο κλάδος της Πληροφορικής κατέγραψε τις μεγαλύτερες απώλειες κατά 2,33% και ακολούθησαν των Συμμετοχών με 1,62% και των Εκδόσεων με πτώση 1,61%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύτηκαν, 83 έκλεισαν με κέρδη, 220 με απώλειες και 61 παρέμειναν αμετάβλητες.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα