Και ο Κυργιάκος νοκ άουτ από τον αγώνα του ΠΑΟ με τον ΟΦΗ
Μετά τους Επαλέ και Ολισαντέμπε και ο Σωτήρης Κυργιάκος προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού για την πιο κρίσιμη αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο Σουμ έθεσε τον διεθνή αμυντικό εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.
Με 19 ποδοσφαιριστές αναχώρησε σε λίγη ώρα για την Κρήτη ο Παναθηναϊκός, που την Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο στάδιο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την 2η αγωνιστική της Α εθνικής.
Ο Ιτζάκ Σουμ άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Σωτήρη Κυργιάκο, Εμάνουελ Ολισαντέμπε και Ζοέλ Επαλέ, καθώς και τους Μινχ, Τζόρβα και Κοτσόλη.
Ο Ισραηλινός τεχνικός φαίνεται να προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του Κυργιάκου στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού», μια θέση την οποία διεκδικούν ο Γιάννης Γκούμας και Νασίφ Μόρις.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των οπαδών της Σάντος μετά την ήττα από τη Φλουμινένσε, απαντώντας με έντονο τρόπο στις επικρίσεις στα social media.