Αναμέτρηση «δικεφάλων» έβγαλε η κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδος – Όλο το πρόγραμμα
Μονομαχία «δικεφάλων» προέκυψε στο Κύπελλο Ελλάδος από την κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα στην Αθήνα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα αναμετρηθούν σε αγώνα νοκ-άουτ που θα γίνει στο κλειστό του Φοίνικα για την 1η αγωνιστική της β φάσης της διοργάνωσης.
Μονομαχία «δικεφάλων» προέκυψε στο Κύπελλο Ελλάδος από την κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα αναμετρηθούν σε αγώνα νοκ-άουτ που θα γίνει στο κλειστό του Φοίνικα για την 1η αγωνιστική της β φάσης της διοργάνωσης.
Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού, θα φιλοξενήσει σε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, το νικητή της συνάντησης Ηράκλειο-Ολυμπιακός στη 2η αγωνιστική της ίδια φάσης.
Ακόμη, στη β φάση, οι αγώνες της οποίας θα γίνουν 27 και 28 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν οι αναμετρήσεις Μακεδονικός-Πανιώνιος, Ηρακλής-Μαρούσι, Παλαιό Φάληρο-Περιστέρι, Παναθηναϊκός-Απόλλων Πατρ., ενώ Αρης και Ιωνικός ΝΦ θα αντιμετωπίσουν εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, ομάδες που θα προκύψουν από την α φάση και θα είναι μικρότερης δυναμικότητας.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των οπαδών της Σάντος μετά την ήττα από τη Φλουμινένσε, απαντώντας με έντονο τρόπο στις επικρίσεις στα social media.