Ο Βαγγέλης Μόρας ανήκει και τυπικά στην ΑΕΚ. Οι παράγοντες της «Ένωσης» συμφώνησαν οριστικά με τους ομολόγους τους της Προοδευτικής για τη μετεγγραφή του νεαρού αμυντικού, που πλέον είναι στη διάθεση του Μπάγεβιτς χωρίς αμφιβολίες.
Ο Βαγγέλης Μόρας ανήκει και τυπικά στην ΑΕΚ. Οι παράγοντες της «Ένωσης» συμφώνησαν οριστικά με τους ομολόγους τους της Προοδευτικής για τη μετεγγραφή του νεαρού αμυντικού, που πλέον είναι στη διάθεση του Μπάγεβιτς χωρίς αμφιβολίες.
Η Προοδευτική μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ενημέρωσε με έγγραφο της τις αρμόδιες αρχές, ΕΠΟ και ΕΠΑΕ, ότι παραιτείται από τα όποια δικαιώματα της, αναφορικά με την ακύρωση της μεταγραφής και παράλληλα ζήτησε τη σχετική έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή.
Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένει την απάντηση της βραζιλιάνικης, Παλμέιρας, στην πρόταση που τους έχουν κάνει για διακανονισμό του χρέους από τη μετεγγραφή του Φερούζεμ.
Τέλος ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης επιστρέφει στην Αθήνα τα ξημερώματα του Σαββάτου και περιμένει την συγκατάθεση της «Ένωσης» για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Τσάρλτον.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.