Ο Βαγγέλης Μόρας ανήκει και τυπικά στην ΑΕΚ. Οι παράγοντες της «Ένωσης» συμφώνησαν οριστικά με τους ομολόγους τους της Προοδευτικής για τη μετεγγραφή του νεαρού αμυντικού, που πλέον είναι στη διάθεση του Μπάγεβιτς χωρίς αμφιβολίες.
Ο Βαγγέλης Μόρας ανήκει και τυπικά στην ΑΕΚ. Οι παράγοντες της «Ένωσης» συμφώνησαν οριστικά με τους ομολόγους τους της Προοδευτικής για τη μετεγγραφή του νεαρού αμυντικού, που πλέον είναι στη διάθεση του Μπάγεβιτς χωρίς αμφιβολίες.
Η Προοδευτική μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ενημέρωσε με έγγραφο της τις αρμόδιες αρχές, ΕΠΟ και ΕΠΑΕ, ότι παραιτείται από τα όποια δικαιώματα της, αναφορικά με την ακύρωση της μεταγραφής και παράλληλα ζήτησε τη σχετική έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή.
Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένει την απάντηση της βραζιλιάνικης, Παλμέιρας, στην πρόταση που τους έχουν κάνει για διακανονισμό του χρέους από τη μετεγγραφή του Φερούζεμ.
Τέλος ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης επιστρέφει στην Αθήνα τα ξημερώματα του Σαββάτου και περιμένει την συγκατάθεση της «Ένωσης» για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Τσάρλτον.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.