Απομακρύνεται από την ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος, πλησιάζει ο Αμπονσά
Όσο το τέλος της μεταγραφικής περιόδου -τα μεσάνυχτα της Πέμπτης- πλησιάζει τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο μεταγραφής του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ. Στο προσκήνιο, ωστόσο, επανέρχεται η περίπτωση του Γκανέζου αμυντικού Κόφι Αμπονσά.
Όσο το τέλος της μεταγραφικής περιόδου -τα μεσάνυχτα της Πέμπτης- πλησιάζει τόσο να απομακρύνεται το ενδεχόμενο μεταγραφής του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ. Στο προσκήνιο, ωστόσο, επανέρχεται η περίπτωση του Γκανέζου αμυντικού Κόφι Αμπονσά.
Τα παραπάνω στοιχεία προέκυψαν από τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμενόταν να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Μεσσήνιου μεσοεπιθετικού, ωστόσο δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη. Συνεπώς, λίγες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, οι πιθανότητες να φορέσει ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, είναι ελάχιστες.
Το σημαντικότερο εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής φαίνεται να είναι το υψηλό κασέ του Λυμπερόπουλου, ο οποίος θα υπέγραφε συμβόλαιο με πολύ υψηλές αποδοχές, ίσως το μεγαλύτερο από κάθε άλλον παίκτη της ΑΕΚ. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι σε αρκετούς οφείλονται ακόμη μισθοί της περσινής περιόδου, είχε δημιουργήσει αναταραχή στο στρατόπεδο της «Ένωσης».
Μετά την αρνητική τροπή στο θέμα αυτό, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στρέφεται πλέον στην απόκτηση ενός αμυντικού, που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Κόφι Αμπονσά. Μάλιστα, ο Γκανέζος δεν τα βρήκε την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνέδεσαν το «ναυάγιο» αυτό με το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των οπαδών της Σάντος μετά την ήττα από τη Φλουμινένσε, απαντώντας με έντονο τρόπο στις επικρίσεις στα social media.