Σπουδαία εμφάνιση και νίκη της ΑΕΚ επί της Στεάουα με 3-0 σε φιλικό προετοιμασίας
Γκολ και θέαμα προσέφερε η ΑΕΚ στους φίλους και οπαδούς της, στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Η «Ένωση» επικράτησε άνετα της Στεάουα Βουκουρεστίου με 3-0. Ένα τέρμα πέτυχε ο Κατσουράνης (16) και δύο οι Ρουμάνοι παίκτες της Στεάουα.
Γκολ και θέαμα προσέφερε η ΑΕΚ στους φίλους και οπαδούς της, στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Η «Ένωση» επικράτησε άνετα της Στεάουα Βουκουρεστίου με 3-0. Ένα τέρμα πέτυχε ο Κατσουράνης (16) και δύο οι Ρουμάνοι παίκτες της Στεάουα.
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ ύστερα από έξοχη ασίστ του Γεωργάτου προς τον Κατσουράνη, ο οποίος πλάσαρε τον Ρουμάνο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0.
Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι αμυντικοί της Στεάουα, καθώς στο 34 ο Στόικα και στο 59 ο Ντουμίτρου έστειλαν αμφότεροι τη μπάλα σε… λάθος τέρμα και το σκορ έγινε 3-0.
Ενδιάμεσα η ΑΕΚ έχασε πολλές καλές ευκαιρίες (Ζαγοράκης 42, Ίβιτς 45), ενώ στο 58 μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιαννάκης Οκκάς, για να γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους της «Ένωσης».
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε συνολικά 21 παίκτες, καθώς ο μόνος που δεν αντικαταστάθηκε ήταν ο τερματοφύλακας Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.