Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Μόνο καλύτερες ημέρες μπορούν να έρθουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Ομπράντοβιτς

Μόνο καλύτερες ημέρες μπορούν να έρθουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Ομπράντοβιτς

Την σιγουριά του οτι μόνο καλύτερες ημέρες μπορούν να έρθουν στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ιδιαίτερα σημαντικού ματς των «πρασίνων» με την Σκίπερ για την Euroleague.

26

Η απώλεια του Μπιούφορντ, η οποία μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί… καταστροφική για τον Παναθηναϊκό, συνεχίζει να απασχολεί τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, σε δηλώσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Σκίπερ Μπολόνια, παραδέχθηκε ότι η ομάδα βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο, επεσήμανε ωστόσο ότι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά με στόχο τις… καλύτερες ημέρες.

«Η απώλεια του Μπιούφορντ και του Ζούζα μας επηρρέασε αρνητικά, αλλά δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και είμαι σίγουρος ότι μόνο καλύτερες ημέρες μπορούν να έρθουν» είπε ο τεχνικός των «πρασίνων».

Και συνέχισε: «Μπαίνουμε σε μία πολύ σημαντική περίοδο και πρέπει να συνδυάσουμε αυτό το γεγονός με μεγάλη προσπάθεια. Το παιχνίδι με τη Σκίπερ είναι πολύ κρίσιμο για εμάς. Θέλουμε να νικήσουμε για να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Η αντίπαλός μας προέρχεται από την επιτυχία της επί της Βίρτους, αποδεικνύοντας ότι είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, όμως πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση, έχοντας στο μυαλό μας ότι πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα».

Ο «Ζοτς» επεσήμανε ωστόσο ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους, γεγονός που της δίνει κίνητρο για να παλέψει στη συνέχεια:

«Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ακόμα είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας, την Εuroleague, το ελληνικό πρωτάθλημα και την Κύπελλο. Θα παλέψουμε σκληρά και για τους τρεις».


Ακόμα πιο αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι: «Ειλικρινά παίζουμε άσχημα τον τελευταίο καιρό, αλλά όλοι εμείς περιμένουμε την έκρηξη του Παναθηναϊκού. Είναι αρκετά δύσκολο να παίζεις σε υψηλούς ρυθμούς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το ματς με τη Σκίπερ μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα».

»Ξέρουμε καλά την ιταλική ομάδα, τους νικήσαμε στην Αθήνα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε, παίζοντας όσο καλύτερα μπορούμε, και στη Μπολόνια. Αν χάσουμε θα είναι πλέον πολύ δύσκολο να κερδίσουμε το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ και αυτή η σκέψη βρίσκεται στο μυαλό μας. Η Σκίπερ είναι μία καλή ομάδα, αλλά αυτό το ματς έχει χαρακτήρα ζωής ή θανάτου για εμάς και πρέπει να αγωνιστούμε ως πρωταθλητές Ευρώπης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies