Ακριβά θα πληρώσει ο Ελ Χατζί Ντιούφ, την πράξη του να... φτύσει έναν οπαδό της Σέλτικ στο ματς της Λίβερπουλ για το Κύπελλο UEFA. Αρχικά τιμωρήθηκε από την ομάδα του με πρόστιμο, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο στόχαστρο της περιθαρχικής επιστροπής της UEFA.
Με πρόστιμο ίσο με τους μισθούς δύο εβδομάδων τιμώρησε η διοίκηση της Λίβερπουλ τον Ελ Χατζί Ντιούφ για το επεισόδιο που είχε ο Σενεγαλέζος επιθετικός με φιλάθλους της Σέλτικ, στον χθεσινοβραδυνό αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο UEFA.
«Επιβάλαμε στον παίκτη το ανώτατο πρόστιμο των μισθών δύο εβδομάδων και θα έρθουμε σε επαφή με την διοίκηση της Σέλτικ, προκειμένου να συζητήσουμε το πως μπορούν να διατεθούν καλύτερα τα χρήματα τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Λίβερπουλ, Ρικ Πάρι, με δηλώσεις του στον επίσημο δικτυακό τόπο των «κόκκινων».
Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου θα ήθελε τα χρήματα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν οι καλές σχέσεις του με τη Σέλτικ.
«Θεωρούμε πολύ σημαντικό να μην διαταραχθούν από αυτό το επεισόδιο οι καλές σχέσεις που έχουν η Λίβερπουλ και η Σέλτικ» συμπλήρωσε ο Πάρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο, στο οποίο ο Σενεγαλέζος διεθνής φαίνεται να… φτύνει κατά φιλάθλων της Σέλτικ, αφού πρώτα έχει χάσει την ισορροπία του και έχει πέσει μέσα σε έναν όμιλο φιλάθλων, βρίσκεται στο «στόχαστρο» της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.