Σε ένα περίπου μήνα η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Στις 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτή την απόφαση κατέληξε την Πέμπτη το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, με μόνη διαφωνία αυτή του μέλους Α.Ανατολιωτάκη, που ζήτησε να μην οριστεί ακόμη ημερομηνία για την Γ.Σ.
Στις 17 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτή την απόφαση κατέληξε σήμερα το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, με μόνη διαφωνία αυτή του μέλους Ανδρέα Ανατολιωτάκη, που ζήτησε να μην οριστεί ακόμη ημερομηνία για την Γ.Σ.
Τα κύρια θέματα αυτής της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων θα είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κι η εκλογή νέου Δ.Σ. της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Μέχρι τότε, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι που διεξάγονται κι η παρούσα διοίκηση να είναι σε θέση να υποβάλλει πρόταση βιωσιμότητας της εταιρείας.
Στα αγωνιστικά…
Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει το αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Ακράτητο. Συγκεκριμένα η τιμωρία του Ράιτ (θα λείψει και από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ) και ο τραυματισμός του Καψή (επιστρέφει στην Τούμπα), έκανε επιτακτική την παρουσία του Κρέικ στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής, με τον Ακράτητο στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Ωστόσο, ο ολλανδός, όπως και ο Μαλαδένης, ήταν άρρωστοι στην σημερινή προπόνηση, με αποτέλεσμα να μην προπονηθούν αλλά και να μείνουν σπίτι τους προκειμένου να μην κολλήσουν και τους συμπαίκτες τους.
Από τον αγώνα με τον Ακράτητο θα λείψουν επίσης οι Μπορμπόκης και Κασάπης, που έχουν συμπληρώσει 3 κίτρινες κάρτες ενώ σε ότι αφορά τον Ηλία Σολάκη, ο επιθετικός της ομάδας τέθηκε νοκ άουτ από το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στην κήλη, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στη συνέχεια.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.