Τον Οκτώβριο στην Εκθεση του Τόκιο το roadster της Suzuki
Tα βλέμματα των επισκεπτών της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο τον Οκτώβριο αναμένεται να συγκεντρώσει το roadster που ετοιμάζει η Suzuki
Tα βλέμματα των επισκεπτών της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο τον Οκτώβριο αναμένεται να συγκεντρώσει το roadster που ετοιμάζει η Suzuki.
Aν και αποτελεί ακόμη πρωτότυπη έκδοση, πληροφορίες από την εταιρεία αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην παραγωγή και θα βασιστεί στο C2 roadster, σχεδιαστική μελέτη η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης το 1997, εξοπλισμένη με κινητήρα 1.600κ.εκ.
Ωστόσο, πιθανότερο θεωρείται να εξοπλιστεί με τετρακύλινδρο κινητήρα 1.800κ.εκ., ενώ στα σχέδια περιλαμβάνεται και ισχυρότερος V6 κινητήρας 2.000κ.εκ., ο οποίος θα αποδίδει τουλάχιστον 150 ίππους. Όπως και να έχει, όμως, οι εκπρόσωποι της ιαπωνικής εταιρείας γνωρίζουν καλά ότι το επερχόμενο roadster θα πρέπει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τα ανταγωνιστικά μοντέλα της αγοράς για να πετύχει.
Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε το ΕV-Sport, το οποίο φέρει πολλές σχεδιαστικές ομοιότητες με το C2. To ΕV-Sport είxε κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 1999 στην Έκθεση του Τόκιο.