Σενάρια συνεργασίας Fiat-Volkswagen!
Την πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας της Fiat με τη Volkswagen για την κατασκευή πολυτελών αυτοκινήτων συζητούν οι δύο εταιρείες, μια κίνηση που ενδέχεται να έχει επιπτώσεις στη σχέση της ιταλικής εταιρείας με την General Motors.
Την πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας της Fiat με τη Volkswagen για την κατασκευή πολυτελών αυτοκινήτων συζητούν οι δύο εταιρείες, μια κίνηση που ενδέχεται να έχει επιπτώσεις στη σχέση της ιταλικής εταιρείας με την General Motors.
Στο πλαίσιο της ενδεχόμενης συμφωνίας μεταξύ της γερμανικής και της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας η τελευταία θα πρέπει να διαχωρίσει την Alfa Romeo από τη Fiat Auto και να τη συμπεριλάβει σε ένα νέο όμιλο εταιρειών μαζί με τις Ferrari και τις Maserati, όπως υποστηρίζουν πολιτικές και οικονομικές πηγές.
Μολονότι εκπρόσωποι Τύπου των δύο εταιρειών αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες αυτές, λέγεται ότι οι σχετικές προτάσεις συζητήθηκαν μεταξύ των μελών της οικογένειας Agnelli, μεγαλομετόχου της Fiat, και του διευθύνοντος συμβούλου της επενδυτικής τράπεζας Mediobanca, Vincenzo Maranghi.
Μάλιστα, χθες, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2002, ο γενικός διευθυντής της Fiat, Alessandro Barberis, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο ιταλικός όμιλος ακολουθεί την αρχική στρατηγική του προκειμένου να επαναφέρει στα κέρδη τη Fiat Auto, παρά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου, Gabriele Galateri. Παράλληλα, υπεύθυνοι της Audi και της Maserati έκαναν λόγο για συζητήσεις περί τεχνικής συνεργασίας.
Πηγή: AP
auto.in.gr
- ΗΠΑ: Τα αποθέματα πυρομαχικών έχουν μειωθεί δραματικά, δηλώνει γερουσιαστής των Δημοκρατικών
- Νιγηρία: Φόβοι για δεκάδες ψαράδες νεκρούς σε αντιτζιχαντιστικούς βομβαρδισμούς του Τσαντ
- Χανταϊός: Βίντεο από τη μεταφορά του έλληνα επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου στο νοσοκομείο Αττικόν
- Λίβανος: Αλλους δύο διασώστες σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις -108 συνολικά από τη 2η Μαρτίου
- Ιράν: Αλλες «δύο εβδομάδες» χρειάζονται οι ΗΠΑ για να πλήξουν όλους τους στόχους τους, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442