Νέο πολυτελές τετράθυρο από την Toyota με… ιταλική καταγωγή
To πολυτελές Verossa, μοντέλο το οποίο θα αντικαταστήσει το Chaser, παρουσίασε η Toyota στην ιαπωνική αγορά, ευελπιστώντας ότι οι πωλήσεις του θα φτάσουν τις 2.500 μονάδες το μήνα -αν και οι υπεύθυνοι της ιαπωνκής εταιρείας προβλέπουν πως οι παραγγελίες για τον πρώτο μήνα θα φτάσουν τουλάχιστον τις 4.000.
To πολυτελές Verossa, μοντέλο το οποίο θα αντικαταστήσει το Chaser, παρουσίασε η Toyota στην ιαπωνική αγορά, ευελπιστώντας ότι οι πωλήσεις του θα φτάσουν τις 2.500 μονάδες το μήνα -αν και οι υπεύθυνοι της ιαπωνικής εταιρείας προβλέπουν πως οι παραγγελίες για τον πρώτο μήνα θα φτάσουν τουλάχιστον τις 4.000.
Στα σχέδια της Toyota δεν περιλαμβάνεται προς το παρόν η εξαγωγή του σε ξένες αγορές, σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας, ενώ στην Ιαπωνία η τιμή του φτάνει τα 2,4 εκατομμύρια γεν (περίπου 7.500.000 δραχμές), όσον αφορά στη βασική του έκδοση. Το μοντέλο εξοπλίζεται με κινητήρες 2.000 και 2.500κ.εκ., ενώ η κίνηση μεταδίδεται μέσω αυτόματου κιβωτίου πέντε σχέσεων.
Τον Ιούνιο έξι μοντέλα της Toyota κατείχαν αντίστοιχες θέσεις ανάμεσα στα δέκα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της ιαπωνικής αγοράς. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι μέσα στο 2001 θα παρουσιάσει συνολικά 14 νέα μοντέλα, από τα οποία τα εννέα έχουν κυκλοφορήσει ήδη: τα Runx και Αllex (Corolla) , το Soarer (Lexus SC430) , το Will VS, το Ipsum (Αvensis Verso), το Spacio, το Altezza Gita (Lexus IS300), το Brevis και το Estima (Previa) Ηybrid.
auto.in.gr
- Η επιστήμη βρήκε το «μυστικό» για την απόλυτη χαλάρωση
- Καιρός: Καλοκαιράκι από Δευτέρα – Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442