Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Fiat Panda Abarth Rally με 102 ίππους

Fiat Panda Abarth Rally με 102 ίππους

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει το μικρότερο μοντέλο της Fiat να συμμετέχει στους αγώνες αυτοκινήτου, η ιταλική εταιρεία αποκάλυψε στην έκθεση της Bologna το Panda Abarth Rally. Το αγωνιστικό Panda εξοπλίζεται με κινητήρα diesel 1,3 λίτρων, τεχνολογίας Multijet, ο οποίος με τις κατάλληλες επεμβάσεις στη χαρτογράφηση, στη μεταβαλλόμενης γεωμετρίας πτερωτή του turbo, στο σύστημα εξαγωγής, […]

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει το μικρότερο μοντέλο της Fiat να συμμετέχει στους αγώνες αυτοκινήτου, η ιταλική εταιρεία αποκάλυψε στην έκθεση της Bologna το Panda Abarth Rally.



Το αγωνιστικό Panda εξοπλίζεται με κινητήρα diesel 1,3 λίτρων, τεχνολογίας Multijet, ο οποίος με τις κατάλληλες επεμβάσεις στη χαρτογράφηση, στη μεταβαλλόμενης γεωμετρίας πτερωτή του turbo, στο σύστημα εξαγωγής, στον καταλύτη και στην ηλεκτρονική διαχείριση αποδίδει 102 ίππους στις 4.200σ.α.λ. έναντι 70 του απλού Panda diesel.




Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω πεντατάχυτου κιβωτίου που προέρχεται από το Punto JTD, ενώ η ανάρτηση έχει βελτιωθεί στα πρότυπα των υπόλοιπων εκδόσεων Abarth με την προσθήκη αγωνιστικών τροχών, αμορτισέρ της Bilstein και διπλών ελατηρίων της Eibach, με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους και της γωνίας κάμπερ. Tα μετατρόχια έχουν αυξηθεί, ενώ και το σύστημα πέδησης έχει ενισχυθεί.



Το αγωνιστικό Panda Abarth εξοπλίζεται με ζάντες διαστάσεων 7,0×16 ιντσών, τα απαραίτητα αεροδυναμικά βοηθήματα και «ποδιές». Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί ο κλωβός ασφαλείας νέων προδιαγραφών, όπως επιτάσσει ο νέος κανονισμός της FIA. Υπεύθυνη για τη συμμετοχή του Panda Abarth Rally στους αγώνες είναι η NΤechnology, η εταιρεία που προετοιμάζει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του ομίλου Fiat.



Πηγή: Fiat Auto

auto.in.gr

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024