Αν μου το έλεγαν οτι θα έπαιζα στο ΝΒΑ δεν θα το πίστευα, είπε ο Ρεντζιάς
Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο Ευθύμης Ρεντζιάς οτι το νέο κεφάλαιο της καριέρα του θα έχει τον τίτλο... ΝΒΑ. «Τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να δοκιμάσω. Πάντως αν μου το έλεγαν ένα μήνα πριν ότι θα έπαιζα στο ΝΒΑ, δεν θα το πίστευα» είπε.
Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο Ευθύμης Ρεντζιάς οτι το νέο κεφάλαιο της καριέρα του θα έχει τον τίτλο… ΝΒΑ.
«Τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να δοκιμάσω. Πάντως αν μου το έλεγαν ένα μήνα πριν ότι θα έπαιζα στο ΝΒΑ, δεν θα το πίστευα» είπε ο διεθνής σέντερ λίγο μετά τη μεταγραφή του στους Σίξερς, από όπου θα πάρει 903.000 δολάρια το χρόνο και συνολικά για τα 3 χρόνια του συμβολαίου του 2, 914 εκ. δολάρια.
«Ήταν για μένα μεγάλη ευκαιρία να παίξω για τον κόουτς Μπράουν. Ηξερα ότι αν δεν το έκανα τώρα, ίσως δεν θα είχα ποτέ ανάλογη ευκαιρία στο μέλλον» συμπλήρωσε και κατέληξε:
«Νιώθω ενθουσιασμένος και ευτυχισμένος που θα παίξω σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες, σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις των ΗΠΑ. Γνωρίζω ότι θα παίζω μαζί με παίκτες σαν τον Αλεν Αιβερσον και τον Ντικέμπε Μουτόμπο κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι τυχερός. Το μεγαλύτερο προσόν μου είναι το σουτ είτε από μακρινή είτε από κοντινή απόσταση. Μπορώ και τρέχω το γήπεδο, προσπαθώ για το ριμπάουντ, προσπαθώ να κάνω τα πάντα. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ για να γίνω καλύτερος».
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.