Ο Ολισαντέμπε επανέλαβε οτι είναι παίκτης του ΠΑΟ και μίλησε για το Μουντιάλ
Ύστερα από πολλές ώρες πτήσης ο Εμανουέλ Ολισαντέμπε έφτασε στην Αθήνα από τα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Ν.Κορέας. Kατά την άφιξή του επανέαβε οτι είναι παίκτης του ΠΑΟ, ενώ έδειξε δυσαρεστημένος από την παρουσία της Πολωνίας στο Μουντιάλ.
26
«Είναι γεγονός ότι δεν τα πήγαμε τόσο καλά και φυσικά δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες που είχαν οι φίλαθλοι στην πατρίδα. Στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί, αλλά βελτιωθήκαμε στο τρίτο, όταν και νικήσαμε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι κρίμα που γυρίσαμε τόσο νωρίς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Εμανουέλ Ολισαντέμπε που ύστερα από πολλές ώρες πτήσης έφτασε στην Αθήνα από την Απω Ανατολή, όπου με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο «Μανώλης» έδειξε να μην είναι ικανοποιημενος ούτε από την ομάδα του, ούτε όμως και από τον εαυτό του. «Στους δύο πρώτους αγώνες δεν τα πήγα καλά, αλλά ήμουν καλύτερος στον τρίτο. Αλλά όπως είπα όλη η ομάδα δεν ήταν καλή. Χωρίς αμφιβολία μπορούσα να έχω καλύτερη απόδοση. Πάντως προσπάθησα…»
Η Πολωνία αντιμετώπισε τις Πορτογαλία, Νότια Κορέα και ΗΠΑ, από τις οποίες γνώρισε δύο ήττες και επιβλήθηκε των Αμερικανών. «Ήταν καλύτερες από ότι περιμέναμε. Ψυχολογικά δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για τη διοργάνωση».
Πάντως δεν ξέχασε να επαναλάβει οτι και εκεί μακριά δεν ήρθε σε επαφή με άλλες ομάδες. «Θα είμαι εδώ. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού, έχω συμβόλαιο και θα παίζω στον Παναθηναϊκό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442